eşimin asus f81s marka bi laptopu var. 1 ay öncesine kadar hersey normaldi ama 1 aydır kablosuz ağ calışmıyor. ağ bağdaştırıcısında sorun yok. kablosuz ağ anahtarını calıştırıyorum tık yok.kablosuz ağ bağlı görünüyo ama hiç bir ağı görmüyo wireles ısıgıda yanmıyo. eşim sen bozdun diye başımın etini yiyo nolur yardım edin nesi var bu pc nin:(
imdatttt
ısık yok yanmıyo driverler da kurulu:(
fn-f2 yide denedim modem de sağlam
Laptopun üzerinde kablosuz bağlantıyı açıp kapatan düğme varsa kontrol edin.
Ayrıca sistem geri yükleme yapmayı da deneyin. Sorunların %80'ini çözer.
bunların hepsini denedim be cocuklar fayda yok
windowsxp orjinali vistaydı ama biz xpye cevirmiştik 2 yıldırda öyle kullanıyoduk
Sorunun olmadığı tarihe sistem geri yükleme yaptınız mı?
Bak Abi XP De ZAten Kablosuz Ağ Sorunları Yaşanıyor Ben Benim Pc ye Bi Wireless Aldım Xp ye Kuriyim Bideneyeyim Dedim Yok Olmadı Sırf Onun İçin win7 e geçiş yaptım çünkü otomatik algılıyor win7 giriştede zaten ayarlıosun xp deki ağ kurma sihirbazı falan yalan ama illahada xp diyosan format at kablosuz driverları fln ayrı kur
Öncelikle modem arayüzüne giriniz ttnet için anlatıyorum. Sizinki farklı olabilir. Müşteri hizmetleri soruna daha ayrıntılı yardımcı olabilir.
Tarayıcınızın adres satırına 192.168.1.1 numaralarıyla giriş yapınız (huawei hg521 için sizinki başka olabilir) buradan admin ve ttnet olarak giriş yapabilirsiniz (değiştirmediyseniz) daha sonra kolay kurulum sayfaysında modem adının sonuna a harfini koyun daha sonra şifre kısmının sonuna a harfini koyun ve uygula deyin düzelecektir. Tabiiki bu her sorun için geçerli değil fakat ben xp de kablosuz ağa bağlanamayan laptopu böyle düzeltmiştim. Biraz anlamsız bir çözüm gibi gelebilir ama modem ve bilgisayar arasındaki bağlantıyı sağlamada işe yarıyor.