arkadaşlar bende yazımın sonunda imza atmak istiyorum ama bunu yapamıyorum . lurtfen biri bana yardımcı olsun
not : bu bir reca değil emirdir
arkadaşlar bende yazımın sonunda imza atmak istiyorum ama bunu yapamıyorum . lurtfen biri bana yardımcı olsun
not : bu bir reca değil emirdir
profilim yazan yeri tikla yukaridan. oradan imza atabilirsin. profilinde "Mesleği: pc donanım" olan kisilerin imza atmasi yasal degil sanirim. bu durumu ADM lere soralim. yada emredelim.
egemengiga profilimde o dediğini yaptım . ama imzam yine yazımın sonuna çıkmadığı için bu konuyu açtım. Ellere varda bana yoğğmiiii ?
buraya yaz istedigini sonra bilgileri gonder de. nasil olmaz!!! profilim bolumunu ilk tikladiginda kullanici adi ve sifreni sorar. sen bizim gordugumuz sekilde mi profiline girdin yoksa?
tamam galiba olayı çözdüm :)
istifamı yazdim birazdan müdürbeye vereceğim bir konuyu da doğru dürüst anlatamıyorsunuz . yokmu beni bu konuda aydınlatacak biri :
aaaa olduu benimde bir imzam oldu :)))))
demek sorun sendeymis. bu konuyu daha duzgun nasil anlatabiliriz? evlere servisimiz henuz baslamadi. yoksa evine kadar gelip imza atardik.
imza olmuş ama... imza Karışmış
"Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler batıyor "
Doğrusu bu sanırım...
saygılar...
byzihh evet doğrusunu sen yazdin . utandım . üstad akif in manevi huzurunda ondan özür diliyorum