İnanılmaz UFO görüntüleri
- 1
- 2
Aslında UFO larda bize UFO diyorlar çünkü onlara görede biz [Unknown Flying Object] UFO'yuz. :D:D:D
Küçük bir düzeltme:
UFO: Unidentified Flying Object.
Uzaylı diye birşey yok bence onlar ufo(unidentified flying object).Tanımlanamayan uçan cisimler
dünya dışına okadar çok fazla çöp attık ki bunlar her halde bi şekilde tekrar dünyaya geri geliyor olsa gerek ve biz bu attıklarımızı tanımlayamıyoruz
dextercanUzaylı diye birşey yok benceSende bir uzaylısın unutma nasıl uzaylı diye bir şey yok o zaman sende mi yoksun ?ercanyercidünya dışına okadar çok fazla çöp attık ki bunlar her halde bi şekilde tekrar dünyaya geri geliyor olsa gerek ve biz bu attıklarımızı tanımlayamıNe zamandan beridir uzay çöpleri havada ani hareketler yapıp birden gözden kaybolabiliyor benim bildiğim uzay atıkları atmosfere girdimi ya atmosfer basıncına dayanamaz yok olur ya da gider çöle hadi bilemedin bir yerleşim birimine düşer.
Onuda geçtim atmosfere tam olarak girmeyip gözden kaybolsa bile yinede önce havada asılı kalıp daha sonra ani manavrelar yapamaz.
KylieSende bir uzaylısın unutma nasıl uzaylı diye bir şey yok o zaman sende mi yoksun ?basınç konusunda diyeceğimşu ki o atıklar uzaya çıkabilmek için nelere katlanıyor geri gelseler bile buna dayana bilirler. diğer sözlerinde haklısın.Ne zamandan beridir uzay çöpleri havada ani hareketler yapıp birden gözden kaybolabiliyor benim bildiğim uzay atıkları atmosfere girdimi ya atmosfer basıncına dayanamaz yok olur ya da gider çöle hadi bilemedin bir yerleşim birimine düşer.
Onuda geçtim atmosfere tam olarak girmeyip gözden kaybolsa bile yinede önce havada asılı kalıp daha sonra ani manavrelar yapamaz.Uzaylıları yanımıza gelip elimizi sıkmadıklarından önce keisnlikle vardır veya yoktur diyemeyiz öyle değilmi?
Bende 2004 yılında Adapazarı/Sapanca da görmüştüm,
tepemizden geçiyor(en fazla 2000m) ve hiç sesi yok uçak olabilirmi böyle birşey
havada asılı duruyor hiç ses yok 3-4km ilerimizde olduğu halde, hemde sessiz bir yerde
10 dakika sonra uçak gibi hızla ilerleyip gidiyor çok uzaklara devamında takip edemiyoruz,
Helikopter'de değil, sessiz yerlerde helikopterin çok uzaktan sesi duyulur.
Birde garip olan sanki biz o tanımlanamayan cismi görünce hareket edip uzaklaştı diye düşünüyorum.
ercanyercibasınç konusunda diyeceğimşu ki o atıklar uzaya çıkabilmek için nelere katlanıyor geri gelseler bile buna dayana bilirler. diğer sözlerinde haklısın.Senin dediğin türden atıklar zaten dünyadan uzaya giden atıklar değil çoğu eski uydu ya da uzay istasyonu parçaları yani dünyanın atmosferinden uzaya atık atma söz konusu olamaz uzay çalışmaları sırasında zamanla biriken atıklar onlar çoğuda sandığınız gibi büyük boyutlu olmuyor genelde 1/2 cm boyunda çöplerden oluşuyorlar.
bu görüntüleri görüpte ufo yok diyenler, hayatın gerçekleriyle çelişirler...googledan ufo video diye aratın ben daha enteresan videolar göreceğinize eminim...
Koskoca evren ve milyonlarca gunes sistemi varken bitek burdami buyuk patlama oldu ve dunya olustu.cok sacma baska yasamin oldugu yerler olmak zorunda.
Gelde bunları birilerine anlat önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur diye boşuna söylememişler.
Ön yargımı !
Yuvarlak bir gemide cıbıl cıbıl yamuk yumuk türlerin varolduğunu düşünmek bu nasıl bir fantazidir yaKendimizden bu kadarda bıkmayalım başka canlılar türler arama çabalarına girmeyelim
KylieGelde bunları birilerine anlat önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur diye boşuna söylememişler.
Bakalım transformersler ne zaman dünyamıza teşrif edecekler,ufolardan sonra onların gelmeside muhtemel yaniMillet yarın birgünde onların geleceğine inanıpda aaa dev bir taksi, yok ya robot, taksi taksi, yok be kamyonet o ...demesi pekde uzak görünmüyor
Uzaylı istilasına ölmessem varırım inşallahCuv cuv ateş ederler ben de püf duman misli yok olurum.Yok be onlar dost canlılar değilmi,ekmeğimizin yarısını vereceğimiz ,suyumuzdan elimizle içireceğimiz çok candan varlıklardır.Az birazda er**kler tabi.Ben uzaylı kardeşimle kankardeş olmaya bile varımGelin sizi dörtgözle bekliyoruz,ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer ona göre.Sinyalimi almışlardır heralde.
cazırt cazırt cazırt cazırt
- 1
- 2