Selamlar
Laptopumda (Compaq presario F700) Incredimail XE Build 5853718 kullanıyorum Laptopumu formatlamam gerektiğinden mailbox'ımdaki malillerimi yedek alıp office 2003 yada 2007 de açılacak şekle nasıl getirebilirim
Selamlar
Laptopumda (Compaq presario F700) Incredimail XE Build 5853718 kullanıyorum Laptopumu formatlamam gerektiğinden mailbox'ımdaki malillerimi yedek alıp office 2003 yada 2007 de açılacak şekle nasıl getirebilirim
klasör seçeneklerine girip görünüm sekmesinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle yanındaki işareti kaldır uygula tamam de microsoft word ile açmak istiyorsan uzantısını .doc yap aslında işin en kolayı maillerinin içeriklerini metin belgesine kopyala kaydet metin belgesinin yedeğini al veya msn araçlar seçenekler güvenlik orda web sayfalarını açarken mutlaka parolamı sor yazıyor onun yanındaki işareti kaldır sonra mail kutuna gir adres çubuğunu kopyala metin belgesine yapıştır kaydet metin belgesini diskete veya cd ye kaydet format attıktan sonra interneti falan kur sonra yedeklediğin metin belgesini aç bir ınternet sayfası aç adres çubuğuna metin belgesine yedeklediğin yazıyı adres çubuğuna yapıştır mail kutuna gir
sanırım bi yanlış anlaşılma oldu ben laptopuma format attıktan sonra işletim sistemini ve office kurduğumda önceden incredimailde olan mail dosyalarımı outlooka transfer etmek istiyorum. ıncredi mail kurulduktan sonra ilk başlangıçta outlooktan bu transfer işlemini yapabiliyor. Benim istediğim ise tam tersi