windows 98SE kullanıyorum.4 gb limitli adsl kullanıcısıyım.Benim bildiğim getright,mozilla,flashget gibi programlar vardı.Sizce en iyisi hangisi?
indirme programı tavsiyesi..
Arkadaş flashgetten şaşmayacaksın tercihim flashgetten yanadır...
flashget kullan torrent dosyaları için extra program kurmana gerek yok çekiyor birde arka planda çalışsa bile download accelerates plus(burada bunu örnek verdim en büyük rakibi birisi bu diğeri getright) kadar bellek kullanmıyor
en az bellek kullanımı flash gette hemde türkçe hemde reklamsız hemde bedava
Flashget en iyisi ama internet download manager in daha hızlı olduğunu duymuştum
sevgili asimileci belki bura ile ilgisi yok ama sana ihtiyacım var bilgisayarımı tune up ile taratırken içinde bulunan raminizi ekonomik kullanmak için önerilen bölümüne geldiğimde bana önerdiği internet exproler çok fazla ram kullanıyor ayarlarınızı sıfırlayın dedi bu sefer bilgisayarınız dahada hızlanacak dedi ve bende bunu uyguladım interneti açtığımda yüklü olan mccafenin site advisör ile herzaman kullandığım internet dovland programı açılmıyor işlem görmüyor indirdiğim dosyalar windowsun klasik indirmesini kullanıyor internet dowland programı olduğu halde ayrıca site advisör çalışmıyor görüldüğü ve yüklü olduğu halde bu konuda bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekürler
mcafee site advisörü sil nod32 antivir yada kaspersky kullan hıza bak.tune up kullanmıyorum sevmedim.advanced windows care herşey içinde fazla yer kaplamayan tek çözüm.
Tercihim Flashgetten yanadır.
İnternet 4 GB limitli ise indirme yöneticisi ile kota çabuk dolar. Limitli internet büyük miktarda ver indirmeye müsait değil. İndirme yöneticisi kurulumununun yararının az olduğunu düşünüyorum.