dap, ınternet download manager gibi prorğamları 30 günlük denemeden sonra tekrar kurup kullanamıyorum.30 günlük limitiniz dolmuştur diye uyarı veriyor.
bununla ilgili ayarları nerden yapabilirim? yardımcı olurmsunuz.
dap, ınternet download manager gibi prorğamları 30 günlük denemeden sonra tekrar kurup kullanamıyorum.30 günlük limitiniz dolmuştur diye uyarı veriyor.
bununla ilgili ayarları nerden yapabilirim? yardımcı olurmsunuz.
orbit downloader ı öneririm çok güzel bir program...download hızını %500 artıracağını sölüyordu bi aralar:)...ayrıca ufuk abinin fotosu yakıyo:)
Gigaget'i deneyebilirsin..
Ufuk genele mi upload etmiş ne yapmış resmini.. Yakında daha çok kişi kullanmaya başlar bunu.. Zaten ünlü olmasa ünlü oldu diyeceğim hehe..
Hahaha bunu yapan birinin cıkacagını tahmin ederk resmimi genele upload ettim.Cok guldum ya.Evet gencler boyle devam.
ufuksHahaha bunu yapan birinin cıkacagını tahmin ederk resmimi genele upload ettim.Cok guldum ya.Evet gencler boyle devam.Evet Ufuk abinizi örnek alın.. Avatardan da olsa bir yerden başlamak lazım..
DAM önerim sana 3 server halinde dosya indirebilirsin. Eğer ultimate alırsan (paralı 39 $ gibi bir şey galiba) 9 server a kadar çıkıyor :)
saolun orbit 111kb dan aşağı inmedi.bu ayki chip cd sinden kolayca yükledim.
resime gelince canımın istediği resmi yükleyemdim.96*96 boyutunda nasıl yapılır bilmiyom.orda en hoş resim buydu, bende bunu koydum.ufuk a çok tenk yu.
matrax551saolun orbit 111kb dan aşağı inmedi.bu ayki chip cd sinden kolayca yükledim.Sagolasın.resime gelince canımın istediği resmi yükleyemdim.96*96 boyutunda nasıl yapılır bilmiyom.orda en hoş resim buydu, bende bunu koydum.ufuk a çok tenk yu.
ufuk abi çok yakışıklıdır yaaa...ayrıca biz bikaç arkadaşla aramızda ona uluslarası olarak lakap taktık:)
regeditten HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Download Manager klasörünü silince düzeldi.