mesaj bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim yanlışsa kusura bakmayın
*THIS IS AN AUTO-ACKNOWLEDGEMENT - PLEASE DO NOT RESPOND TO THIS EMAIL.*****
Thank you for contacting Konami online customer support. Konami has received your email and will respond to your request in the order that we received them.
Please understand that although we are aiming to answer your query as soon as is possible, an increased reply delay may arise during the beginning of a week, or for complex and specific technical advice.
The reference ID for this interaction is 2009091710003138, and will be located in the subject line of our response back to you. Please make sure that this ID is located in the subject line of all following correspondences regarding the same topic.
ingilizce msj geldi kona türkçe ye çeviri misiniz
Buna cevap verme iste sizin yardim talebinizi aldik ama teknik sorunlar vardi size yakinda cevap verilecek sordugunuz sira ile.
* BU-TEŞEKKÜR - LÜTFEN DON'T cevap Bu e-posta .***** bir otomatik
Konami online müşteri destek bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.Konami ve e-posta aldığında sırada isteğinize onlara alınan yanıtverecektir.
Lütfen anlıyorum ancak biz Sorgunuzla en kısasürede bir artış yanıt gecikme bir haftanın başında, ya da karmaşık veözel teknik tavsiye sırasında ortaya çıkabilecek olası bir cevapsürdürmektir.
Referans bu etkileşim için 2009091710003138, vekimliği bizim yanıtın konu satırında size geri yer alacaktır. Lütfen bukimliği devam eden yazışmalar aynı konu ile ilgili konu satırında yeralan olduğundan emin olun.
al tam turkcesı
* BU-TEŞEKKÜR - LÜTFEN DON'T cevap Bu e-posta .***** bir otomatikTam Türkçeye bak lütfen don't :PKonami online müşteri destek bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.Konami ve e-posta aldığında sırada isteğinize onlara alınan yanıtverecektir.
Lütfen anlıyorum ancak biz Sorgunuzla en kısasürede bir artış yanıt gecikme bir haftanın başında, ya da karmaşık veözel teknik tavsiye sırasında ortaya çıkabilecek olası bir cevapsürdürmektir.
Referans bu etkileşim için 2009091710003138, vekimliği bizim yanıtın konu satırında size geri yer alacaktır. Lütfen bukimliği devam eden yazışmalar aynı konu ile ilgili konu satırında yeralan olduğundan emin olun.
al tam turkcesı