yurt dısından n97 almıs babam ve ingilizce türkçe dil seçeneği filen bilmiyor onları türkçe dil seçeneği varmı yoksa türkçe n97 cıkınca bende bir program atarak türkçe olmasını sağlaya bilirmiyim?
İngilizce Telefon Sonradan Türkçe Olurmu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
168 mesaj
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
onu sende yapabilirsin aslında ama biraz çetrefilli olur. google'da aratırsan "nokia" veya "n97" türkçe yapma-çevirme diye biton şey cıkar ama o çetrefilli adımları dogru yapman lazım sora uğraştırabilir seni. yok istemem diyorsan götür bi telefoncuya arkadaşın dedigi gibi bikac dk'da türkçe yazılımı yükler onlar.
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
onu sende yapabilirsin aslında ama biraz çetrefilli olur. google'da aratırsan "nokia" veya "n97" türkçe yapma-çevirme diye biton şey cıkar ama o çetrefilli adımları dogru yapman lazım sora uğraştırabilir seni. yok istemem diyorsan götür bi telefoncuya arkadaşın dedigi gibi bikac dk'da türkçe yazılımı yükler onlar.Doğru. Bunu uygula.
OP Yıllanmış Üye
168 mesaj
onu sende yapabilirsin aslında ama biraz çetrefilli olur. google'da aratırsan "nokia" veya "n97" türkçe yapma-çevirme diye biton şey cıkar ama o çetrefilli adımları dogru yapman lazım sora uğraştırabilir seni. yok istemem diyorsan götür bi telefoncuya arkadaşın dedigi gibi bikac dk'da türkçe yazılımı yükler onlar.Evet arastırdım Eğer hata yaparsam ugrastırır dediniz ve biraz arastırdım nasıl bir ugrastırma olacak die ve baktım sakat iş :)) ben böyle bir risk alamam en iyi si telefoncuya yaptırmak.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Evet arastırdım Eğer hata yaparsam ugrastırır dediniz ve biraz arastırdım nasıl bir ugrastırma olacak die ve baktım sakat iş :)) ben böyle bir risk alamam en iyi si telefoncuya yaptırmak.sen bilirsin, alamıyorsan yaptır gitsin. çok pahalı bişey olmasa gerek. ben hiç yaptırmadım kendim yaptım çünkü...