İngilizce yardım

semihsenturk1
02-06-2008, 11:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Arkadaşlar tez için çevrilmesi gereken bi kaç cümlemiz var. İngilizce bilenlerden yardım almaya çalıştım türkçeden ingilizceye çeviremediklerini söylediler.1-2 gün  e kadar da vermem gerekiyor.Bilen arkadaşların yardımlarını istiyorum

Bu döküman, Deneme Üniversitesi planlama bölümü için, veritabanına kişisel bilgiler, öğrenim bilgileri ve genel bilgileri analiz etmek üzere hazırlanmıştır. Karmaşıklaşmış düzende bilgilerin bir arada tutulması, istenildiği zamanda kolayca ulaşılabilmesi ve doküman halinde verilerin saklanması ihtiyacı ile bu proje gerçekleştirilmiştir.

  Yapmış olduğumuz çalışmada, C# programlama dilini kullanarak CV Takip Sistemi’nin nasıl programlandığını, günümüz teknolojisinde bilgisayar kullanılarak işlerin nasıl hız kazandığını sizlere göstermektir. Çoğumuz bir iş başvurusu yaparken CV’nin nasıl doldurulduğunu biliyoruz. Gelişen teknoloji bize bilgisayar ile nasıl iletişim kuracağımızı hatta programlama dilini bize öğretti. Bu öğrendiğimiz dil ile CV Takip Sistemi’nin yönetimini sizlere sağlamaya çalıştık. İlk olarak bir kişinin bütün bilgilerini kayıt altına aldık. Burada kişisel bilgiler, öğrenim bilgileri ve genel bilgileri veri tabanında tutuyoruz. Gerektiğinde istenilen kıstaslara göre arama yaparak bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilmemizi, silmemizi, düzenlememizi sağlayan, kullanımı kolay bir program geliştirmeye ve sizlere sunmaya çalıştık.