arkadaşlar geçmiş zaman ve belirsiz geçmiş zaman hakkında bir konudur. atatürkün hayatını geçmiş zaman ve belirtili geçmiş zaman da anlatmanız lazım. yani fiilerin 3,hali have has gibi artık hangisi gerekliyse. bana atatürkün hayatını kısa ve öz bir şekilde ingilizceye çevirir misiniz? acilll...
ingilizceden çok iyi anlayanlar içinn
arkadaşlar çok pardon yanlış yazmışım. belirsiz geçmiş zamn olacak. present perfect ve simple past tence yani
biraz zor kardeş forumda süper ingilizce bilen yok bence sana
tavsiyem türkçeyi ingilizceye çeviren program kullan
Abi o ne ya?
hangisi
şimdi
simpıl past mı past kontinyus mu yoksam başka bir şey mi?
pede2biraz zor kardeş forumda süper ingilizce bilen yok bence sanasorun bilip bilmemek deil, o konu baya uzun oturup üzerinde calısmak lazım. onemli olan bu kadar ugrascak birini bulmak...
tavsiyem türkçeyi ingilizceye çeviren program
elazigliaynen öyle...pede2biraz zor kardeş forumda süper ingilizce bilen yok bence sanasorun bilip bilmemek deil, o konu baya uzun oturup üzerinde calısmak lazım. onemli olan bu kadar ugrascak birini bulmak...
tavsiyem türkçeyi ingilizceye çeviren program
Bu işi sana ödev olarak veren kişi benim bu işi yapıp yapamayacağımı bilmek isteseydi şüphesiz yapardım. Hem de belki bu ödevi verenden daha iyisini... Ama bu işi senin yapıp yapamayacağını bilmek istemiş... Bilmem anlatabildim mi???
XxXDaRKoXxXAbi o ne ya?prezınt kontinyus ya da past pörfekt de olabilir:D:D:Dhangisi
şimdisimpıl past mı past kontinyus mu yoksam başka bir şey mi?
ya atatürkün olmasına gerek yok başka biriside olablir sanatçı felan yani. aslında ödev şu: birisini tanıtıcaz ingilizce olarak. ama geçmiş zmn ve belirsiz geçmiş zamn ile anlatıcaz. ya da böyle bir resim yapıştırcaz kartonun üstüne. piknik yapan insanlar gibi onlarıda anlatıcaz işte. ödev bu çok zor
Bilal'cım kişi hayattay sa, belirsiz geçmiş zaman(present perfect) ve basit geçmiş zaman (past simple) , ölmüş se basit geçmiş zaman (past simple)la yaptıklarını anlata bilirsin. Google'dan şu anahtar cümleleri girerek arat:
The life of Dan Brown
Life story of Dan Brown
Dan Browm sadece bir örnek.