İngilizcesi ve donanım bilgisi iyi olan?

scallywag
12-12-2009, 15:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
379 mesaj

• A person is adding a wide carriage dot matrix printer to his workstation so that he can print multipart forms.He already has a color ink-jet printer attached to the computer using IRQ7.He has no idea of which resources to assign to the new printer.What will you tell him when he asks for help?

• You have been called in to set up a network in a comparete office,and you are in charge of making the physical connections made to all the machines.In the CFO's office,you encounter a machine that has been running on a small accounting network for some years but doesnt have an RJ-45 jack for the network cable.How can this be and what sholud you do about it?

• Acme doesnt want to replace all of its computers at this time.They want to spend a little money to upgrede their computers as much as they can now and wait as long as possible to replace them.All their system has PENTİUM II 320 Mhz machines.What is the most current,fastes upgrede can you recommend to this company?

• You are upgrading a PC’s memorycapabilities. The system has one bank of PC-3200 DIMMs installed. You want toupgrade the system to have two banks of PC2-6400 DIMMs. What actions do youneed to take to install these memory modules?

Bu soruların bir tanesini bile cevaplansa yeterli benim için.

xxömür
12-12-2009, 16:13   |  #2  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

belki işine yarar
Bir kişi • geniş bir taşıma kendi iş istasyonuna böylece o zaten bir renkli mürekkep püskürtmeli yazıcı IRQ7.He kullanarak bilgisayara bağlı olan çok forms.He yazdırabilirsiniz vuruşlu yazıcı nokta eklemektedir kaynakları atamak hiçbir fikri olan var yeni printer.What ona söyleyecek o yardım için mi?

• Bir comparete ofiste bir ağ kurmak istendi vardır ve fiziksel bağlantıları tüm machines.In için CFO ofisinden yapılan yapım sorumlu iseniz, küçük bir muhasebe ağ üzerinde çalışmakta olduğu bir makine karşılaşma birkaç yıl için değil doesnt bir RJ-ağ cable.How için 45 Jack bu olabilir ve ne bu konuda ne sholud var?

• Acme doesnt bu time.They de tüm bilgisayarların değiştirmek istediğiniz kadar artık ve sürece onların sistem them.All değiştirmek mümkün bekleyebilir olarak bilgisayarlarında upgrede için biraz para harcamak istiyorsanız Pentium II 320 Mhz makineleri vardır . ne en güncel, fastes size bu firma tavsiye upgrede nedir?

• Bir PC'nin memorycapabilities yükseltiyorsanız. PC sistemi bir banka-3200 DIMM yüklüdür. Sen PC2 iki banka-6400 DIMM sahip sistem toupgrade istiyorum. Eylemleri bu bellek modülleri yüklemek için almak için ne youneed mi?

scallywag
12-12-2009, 16:20   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
379 mesaj
Alıntı: xxömür  
belki işine yarar
Bir kişi • geniş bir taşıma kendi iş istasyonuna böylece o zaten bir renkli mürekkep püskürtmeli yazıcı IRQ7.He kullanarak bilgisayara bağlı olan çok forms.He yazdırabilirsiniz vuruşlu yazıcı nokta eklemektedir kaynakları atamak hiçbir fikri olan var yeni printer.What ona söyleyecek o yardım için mi?

• Bir comparete ofiste bir ağ kurmak istendi vardır ve fiziksel bağlantıları tüm machines.In için CFO ofisinden yapılan yapım sorumlu iseniz, küçük bir muhasebe ağ üzerinde çalışmakta olduğu bir makine karşılaşma birkaç yıl için değil doesnt bir RJ-ağ cable.How için 45 Jack bu olabilir ve ne bu konuda ne sholud var?

• Acme doesnt bu time.They de tüm bilgisayarların değiştirmek istediğiniz kadar artık ve sürece onların sistem them.All değiştirmek mümkün bekleyebilir olarak bilgisayarlarında upgrede için biraz para harcamak istiyorsanız Pentium II 320 Mhz makineleri vardır . ne en güncel, fastes size bu firma tavsiye upgrede nedir?

• Bir PC'nin memorycapabilities yükseltiyorsanız. PC sistemi bir banka-3200 DIMM yüklüdür. Sen PC2 iki banka-6400 DIMM sahip sistem toupgrade istiyorum. Eylemleri bu bellek modülleri yüklemek için almak için ne youneed mi?

Çevirisini değil sorulan soruların cevabını istemiştim :) .Ama yinede teşekkür ederim ilgilendiğin için...