iyi günler bu sene inşaat mühendisliğini kazandım ve bende bi laptop istedim aile hangisini istersen alıcaz dedi kaliteli bi laptop arıyorum ben 3 milyarı geçmesin istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
inşaat mühendisinin kullana bileceği laptop
abi o fiyata göre biraz düşük özelliklere sahip değilmi ayrıca ekranıda küçük
3 milyarı geçmesin demek 3 milyarlık bir laptop gerektirmez ihtiyacından fazlasına para verme derim.Öncelikle kullanım amacın ne yani inşaat mühendisi demişsinde bu adamlar nasıl uygulamalarla çalışır meslek yerine laptopla yapacağın işleri söyle sen bize...
http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd72632 kardeş benim önerim u bende bunu kullandım....Süper birşey...
Coşkun OLCA3 milyarı geçmesin demek 3 milyarlık bir laptop gerektirmez ihtiyacından fazlasına para verme derim.Öncelikle kullanım amacın ne yani inşaat mühendisi demişsinde bu adamlar nasıl uygulamalarla çalışır meslek yerine laptopla yapacağın işleri söyle sen bize...bidiğim karayıla yüksek sistem gerektiren programlar kullanıyolar autocad gibi hızlı olması gerekiyort bide öğrenciyiz oyun oynayacaz şuanki oyunları yüksek degerlerde oynamak istiyorum ayrıca hiko91 önerdiğin laptopun ekranı çok küçük
oncelikle hayırlı olsun dostum okulun.tavisye edebilecegim isine yarıyacak bi kac laptop soleyebilirim.
bildigim kadarıyla insaat muhendisliinde,mimarlıkta fln hep buyuk ekranlar tercih edilir. bu laptop ta ekran 17" performans olarakta masaüstünü aratmaz diyebilirim.uzun yıllar kullanır abuk sabuk sorunlar yasamazsın.butceni bi miktar asabilir ama siddetle bu laptopu tawsiye edebilirim.
buda hp pavilionun ucuk laptoplarından biri.20" ekran ı war.buda limitinin biraz ustu ama aldınmı bi kere alıosun heleki ole bi bolumde okiicaksan bilgisayar konusunda limitlerinin biraz ustune cıkmanı tawsiye ederim.
sağol abi toshibanın 17 değil 15 hp ninkinede bayıldım aileyi ikna edersem bunu aldıracam bu özelliklerde 17 olan warmı acaba
abi bunu alacağıma HP Pavillion HDX9250ET alırım fiyatları aşağı yukarı aynı bunu rami 2 onun 4 gb
http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1157 böyle bi ürün buldum yorum yazarmısınız
Bence paraya görede gilde ihtiyacına göre bir bilgisayar al derim. oyun oynuyacaksan ekrankartı yüsek olsun ona bak. bilgisayarın hızlı olması için remi yüksek olsun. veri depolamak için hdd kapasitesi yüksek olmasına bak. ben bunlara bakardım, paraya degil ama para senin:))))) hayırlı olsun bakam
Packard Bell'i severim gerçekten iyi bulmuşsun fiyatıda özelliklere göre uygun güzel.
benimde arkadaşlarım var insaat mühendisliğinde... 4. sınıfta olanın 24 saat bilgisayar başında durduğunu tahmin ediyorum. yani aslına bakarsan dizüstü pekte kullanışlı olmaz. bolca autocad ve türevi kullanacaksın sap kullanacaksın vs.... 15.4 monitore 1440*900 çözünürlük verenler var. onlardan al bunuda monsterde bulursun. bir iki ay bekle centrino ikili bir model al derim.
işlemci grafik ve ram' sağLam oLsun gerisi yalan olsun ;)
Hangi okulu kazandın kardeşim, öss tercihleri yeni yapılıyo sanırım.
BlackStar32Hangi okulu kazandın kardeşim, öss tercihleri yeni yapılıyo sanırım.Ha işte , bende onu dünden beri sormayı düşünüyordum
Şuan inşaat mühendisliği kazandım diyebilmen için Kıbrıs'tan tercih yapman lazım .
Çünkü Kıbrıs'ta okullarda istediğin bölüme girme olasılığı %99 .
Ama puanın iyiyse Bahçeşehir Üniversitesi'ne de bekleriz .
Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümü benim bölümüm birinci sınıfa başlıyorum bu sene .
İngilizce eğitiminde Vakıf okulları arasında ilk 3 arasındadır üniversitemiz .
Bizde doğru düzgün İngilizce konuşamayan hazırlığı geçemiyor .
Hacı tutuyosa İTÜ ye gel derim, ben BLG de okuyorum, niye sen laptop tavsiye etmiyon diyecen ben de diyecem ki lisanstan önce hazırlık okursan bilgisayar olmasa da olur gibi bişey, ama bizim okula gelip İTÜ yurtlarında kalırsan olmazsa olmaz gibi bişey :)
Ben sana derim ki bikaç ay bekle, tonla yeni ve ucuz modeller gelecek, hem hazırlık okuyup okumayacağın da netleşir, alacağın canavar gibi makinayı 1 sene boyunca oyunla heba etmemiş olursun, saygılar...
http://www.mavibilgisayar.com/ud/8436 sen bu makinaya bir bak hepsinden daha iyi
bu makinada fena değil ama biraz pahalı: http://www.mavibilgisayar.com/ud/8862