Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
matrix gerçek olur yani.
mustafarslan35Bazı arkadaslar makineler cok zeki olcak matrix gercekleşecek gibi laflar etmişEvet Bugün İmkansız.. Ama yarın için kimse imkansız diyemez..
şimdi yazılım muhendisliğinde oldugum ve yapay zeka denen kavramdan az bucuk cakan biri olarak soyluyorum : İMKANSIZ 60 lardan bu yana pek cok deneme oldu ama hiçbir proje ilerlemedi bazı denemeler vardı ki inanılmaz basarılar elde edildi ama hepsi tıkandı ( bu denemeler nelerdı merak eden varsa piyasada guzel kitaplar var )tabiki bunlar benim dusuncelerim.. bence daha tanrı rolune burumek için cok erken
tek yapabilcegimiz su -eğer robotlar aramızda dolasacak diyosanız evet- işinde uzman makineler yapabiliriz hizmetci robotlar yardımcı robotlar falan filan ....
MorgueEvet Bugün İmkansız.. Ama yarın için kimse imkansız diyemez..aslında bunu sadece ben demiyorum işin üstadlarıda aynı fikirde ama gelecegin neler gostericegi belli değil sevdigim bir soz var o sanırım konuyu acıklamanın en guzel yolu :
" Yarın pek cok seye gebe " neler olucak hepbirlikte gorucez
cok sagol arkdasm.guzel we ilginc br bilgi .
kardeş en iyisi biz yaşamayalım robotların eline verelim kotn rolü yallah dielim
bencede şimdi insan-bilgisayar karşılaştırması gereksiz ama yarının neler getireceği bilinmez.