int explorer de java yı açamıyorum

emre__
18-04-2008, 16:20   |  #1  
emre__ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

java çalışmıyor yenisini indirdim kurdum sitedeki ayarları da yaptım sp1 yükleyince çalışmadı illa java nın sp1 yamasını mı bekleyeceğiz he benim işime yaramıyo misafir gelince oynıcakmış :D firefox da deneyemedim kota yok çünkü :D indirmek için... sizde de böle bi sorun warmı

asus F3sv 240 dr notebook vista home premium :D

mstf_yilmaz
18-04-2008, 22:16   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

yok öle bişey arkadaşım sen srunca bn denedim, bende çalıştı. ayrıca vista sp1 ide kurdum. ama birşey var sp1 den snra 1 günceleme yaptım.
explorer den ayarlarını açabilirsin.
ARAÇLAR
-İNTERNET SEÇENELERİ
  -GELİŞMİŞ
ordan ayarlamaayı dene bi..

emre__
19-04-2008, 00:07   |  #3  
emre__ avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,519 mesaj

denedim ama olmuyo bende anlamadım olmuyo bu gişle komple firefox a geçeceğim anlaşılan bu ie7 nin kafası güsel :D

emre__
21-04-2008, 10:44   |  #4  
emre__ avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,519 mesaj

he bide firefox ta çatır çatır çalışıyor ie7 de java nın sitesinde denetliğimde altta sayfa hatası diyo yukarıdaki yuvarlak dönüp duruyor bu ie7 yi onarma yok mu :D

eolos
23-04-2008, 17:08   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj

javanın sp1 le alakası yok sorun ya açtıgı sitede yada javanın
yanlıs yüklenmesinde tamemen kaldır tekrar java indir ama aynısı kurma javanın kendi sitesinden iindir ve daha sonra restart at yeniden ku bak nasıl acılıyo sayfalar

emre__
23-04-2008, 17:59   |  #6  
emre__ avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,519 mesaj
eolos
javanın sp1 le alakası yok sorun ya açtıgı sitede yada javanın
yanlıs yüklenmesinde tamemen kaldır tekrar java indir ama aynısı kurma javanın kendi sitesinden iindir ve daha sonra restart at yeniden ku bak nasıl acılıyo
walla arkdaşım 10 kere yeni sürümünü yükledim kaldırdım yeniden başlattım sitede activex yüklemesi gelmiyor baya bi gekledim bende offline olanını inditip yükledim ie7 de açmıyor firefoxta banamısın demiyor :D anlamadım gitti aniti virüs ün lisansı gitmese recovrey yapcamda aman boşwer yaşasın firfox :D he bide bu ie7 yi yeniden yükleme felan warmı vista da ayarları sıfırla felan dedim yok banamasın demiyo en sonunda servise yollatacaklar makinayı az daha uçsunda :D

emre__
25-04-2008, 13:29   |  #7  
emre__ avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,519 mesaj

arkdaşlar tamam olayı çözdüm pc kimseye wermicem 3 kişi kullanınca böle oluyo yeni kullanıcı oluşturdum orada çalışıyo en iyi yöneticiyi kapatıp standart kullanıcı olarak kullanmak :D