AnakarT=İntel 945g
ız.html
Arkadaşlar Ben Bu Sisteme Yeni Ram ALacam...
Çünkü Ramlerimin Mhzlerin Hızlarının Düşük Oldugu Kanaatindeyim..Ve Bana 100 200 arası Minumum 2gb üSTÜ öneri bileceğiniz Ram Varmı Ekran Kartım da Su Olcak Ve Önerdiğiniz Rami Takınca Bide Bu Ekran Kartını Takınca En Sn cıkan oyunlar Özellikle Gta IV'İ highde oynayabilirmyim
İNTEL CORE E 4700 2 DUO CPU
Arkadaşlar Sistemimin fotosu olan linkin sonuna ız.html ekleyin fazla oldum ama idare edin Birde bi sorum olcak bu işletim sistemi olayı bnmki 32 bit 64 bit nasıl yapabilirim yaparsam kaca patlar hadi k.gelsin=)
Bide Bende Güç Kaynağı Felan Yok Pcnin Güç kaynağına nasıl bakabilriz
sistemin oldukça düşük, bana kalsa komple yeni bi sistem topla derim, sonuçta ram,psu ve ekran kartını değiştikten sonra geriye bi anakart ve işlemci kalıyor onları da değiştir tam olsun.
1.680 e ablam almıstı casperdan ben bu caspern warya.. daha ordan pc mc almam anasnı satyım warya içine ettiğimin parçalarını takmıs serefsizler..
neyse sen genede küfür etme, aynı kazığı bende yemiştim bi zamanlar sırf o marka değil hazır pc'lerin geneli böyledir, o yüzden oyun amaçlı bir pc alacaksan toplama almalısın.
kardeş senin verdiğin linkteki ekran kartı bende var.1 ay önce aldım.güzel ekran kartı gta 4 ü 1024x768 çözünürlük high kalitede oynatıyor.ama sen ahmet kardeşin dediği gibi yeni sistem topla daha iyi olur.