intel önde ve bu her zaman sırayla oldu bunu takıplıyen herkes bilir nedenı ıse teklonoji yerınde durmuyor ve her zaman ilerlıyor zamanındada amd onde ıdı 3 sene sımdıde ıntel bunu inkar eden yok ama ilerde intelmı amd mı zaman gosterır cunku ıkısıde işlemcı uretıyor ama farklı alt yapı ile
Intel'den Core 2 Duo İşlemcilere Yeni Fiyat İndiri
oldu tamam şimdi alkışı hakettin
AMD de iyi İNTEL de iyi
NVİDİA da iyi ATİ de iyi
ama İNTEL ve NVİDİA da ısınma sorunu az
ortada buluşmak ne güzelmiş hadi ikisinede başarılar
ısınma sorunları her zaman gelışen ve fazla olan transıtorler le olcak bu yuzden termal yapılar gelıstırılıyor kı transıstor yapılarıda degısecek yakında
altintasgurcanbana çıkacaklardan haber verme çıkmışlardan haber ver bide intel'i geçtiğiniz bi konu söle.ona bakarsan 2015 yılında 40 çekirdek çıkarcak intel alla alla çıkmışlardan bahset kardeşim.bide biz insan gibi yorum yapıyoz yok eşşek gibi yok at gibi demiyoz amd'ye ve 'kazık' gibi kaba bi tabirde kullanmadık ama siz amd cisiniz sizin kaliteniz bu kadar!...Çocuk musun sen? Yaşın kaç? 10 yaşında fln mı üye oldun? Asimileci sen kaç yaşındasın? "intel'i geçtiğiniz bi konu" Sanki amd babamızın fabrikası da... Amd de elin gavurunun fabrikası uygun gelirse alırım gelmezse intel alırım.Tamam bu lafı bana söylememiş olabilirsin ama söylediğin kişi de eminim amd dandik üretse almaz intel alır.
Ayrıca amd dandik değil intel ile eş seviyede üst sınıf hariç siz de demişsiniz zaten.
Bu arada amd nin ısınma sorunu nasıl varmış ilk kez duydum amd alanların kartları yanoyor muymuş?Son Düzenleme: flytorpedo2 ~ 20 Haziran 2007 20:51
Ayrıca hd 2900xt 8800 gts den daha iyi (birkaç uygulama hariç)
8800gtx den daha kötü zaten onun karşılığı değil yanılıyor muyum? Ben öyle gördüm testlerde.
hd2900xt geforce 8300 e fena koydu gibi bir laf bu.
flytorpedo2Ayrıca hd 2900xt 8800 gts den daha iyi (birkaç uygulama hariç)NVİDİA İNTEL 8800GTS fark atıyor ATI AMD 2900 a sen ne konuşuyorsun test getir
8800gtx den daha kötü zaten onun karşılığı değil yanılıyor muyum? Ben öyle gördüm testlerde.hd2900xt geforce 8300 e fena koydu gibi bir laf bu.
Son Düzenleme: asimileci ~ 21 Haziran 2007 08:47
flytorpedo2asimileci ben cemil 30 yaşındayım ve benim çocugum varaltintasgurcanbana çıkacaklardan haber verme çıkmışlardan haber ver bide intel'i geçtiğiniz bi konu söle.ona bakarsan 2015 yılında 40 çekirdek çıkarcak intel alla alla çıkmışlardan bahset kardeşim.bide biz insan gibi yorum yapıyoz yok eşşek gibi yok at gibi demiyoz amd'ye ve 'kazık' gibi kaba bi tabirde kullanmadık ama siz amd cisiniz sizin kaliteniz bu kadar!...Çocuk musun sen? Yaşın kaç? 10 yaşında fln mı üye oldun? Asimileci sen kaç yaşındasın? "intel'i geçtiğiniz bi konu" Sanki amd babamızın fabrikası da... Amd de elin gavurunun fabrikası uygun gelirse alırım gelmezse intel alırım.Tamam bu lafı bana söylememiş olabilirsin ama söylediğin kişi de eminim amd dandik üretse almaz intel alır.
Ayrıca amd dandik değil intel ile eş seviyede üst sınıf hariç siz de demişsiniz zaten.
Bu arada amd nin ısınma sorunu nasıl varmış ilk kez duydum amd alanların kartları yanoyor muymuş?dayılanma boş konuşuyorsun
ben kartları yanıyor diye bişey demedim
özür dilemen gerekiyor benden flytorpedo2
anladın sen onu
ben sadece fiyat/performans ta intel core2duo daha iyi ve daha az ısınıyor diye iddia ediyorum ve aşagıdaki testler bunu kanıtlıyor.
Son Düzenleme: asimileci ~ 21 Haziran 2007 08:48
flytorpedo2sana bişey diyen varmı şimdi biz burda insan gibi tartışıyoruz kavga etmiyoruz.bi intel fanatiği olarak sana sormayacağım heralde.evt babamın fabrikası da ondan bu kadar çok destekliyorum.bide kartlar yanıyor diye hiç bişey sölemedik biz sadece ısınıyor dedik.hee bide sizin ati hd 2900 nVidia ge force 8800 den daha iyi ölemi(muahahaha zuahah)uzaydamı yaşıyorsun sen bütün dergiler yazdı 8800 ü geçemedi diye hala ne konuşuyon.altintasgurcanbana çıkacaklardan haber verme çıkmışlardan haber ver bide intel'i geçtiğiniz bi konu söle.ona bakarsan 2015 yılında 40 çekirdek çıkarcak intel alla alla çıkmışlardan bahset kardeşim.bide biz insan gibi yorum yapıyoz yok eşşek gibi yok at gibi demiyoz amd'ye ve 'kazık' gibi kaba bi tabirde kullanmadık ama siz amd cisiniz sizin kaliteniz bu kadar!...Çocuk musun sen? Yaşın kaç? 10 yaşında fln mı üye oldun? Asimileci sen kaç yaşındasın? "intel'i geçtiğiniz bi konu" Sanki amd babamızın fabrikası da... Amd de elin gavurunun fabrikası uygun gelirse alırım gelmezse intel alırım.Tamam bu lafı bana söylememiş olabilirsin ama söylediğin kişi de eminim amd dandik üretse almaz intel alır.
Bu arada amd nin ısınma sorunu nasıl varmış ilk kez duydum amd alanların kartları yanoyor muymuş?Son Düzenleme: altintasgurcan ~ 21 Haziran 2007 08:46
aşagıdaki testlerde fiyatın rolü yoktur.
alın size oyun testleri
alın size genel performans
alın size güç tüketim değerleri
alıntı: www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-a64x2-5000.html
off süpersin asimileci.tebrikler güzel buluş
Radeon 2900 XT sınıfta kaldı!
Company Of Heroes DirectX10 yaması çıktıktan sonra yapılan testlerde AMD/ATI' nin Radeon 2900XT ekran kartı istenilen performansı veremedi.
Geçen hafta bildiğiniz gibi popüler strateji oyunu Company of Heroes' un Directx 10 yaması çıkmıştı. Yeni nesil ekran kartlarında nasıl sonuçlar vereceği merak konusuydu. Gelen haberlere göre Core 2 Duo' lu bir sistem ve AA olmadan (Keskinliği Yumuşatma,Anti-Aliasing) yapılan testlerde Geforce 8800GTS, Radeon 2900XT ekran kartlarına performans olarak %15 lere varan bir fark atmış. Geforce 8800GTS şu anda en güçlü ekran kartı olarak gösteriliyor. Fakat Radeon 2900XT' ye bu denli bir fark atması herhalde kimse tarafından beklenmeyen birşeydi.
Ünlü donanım sitesi Legit Reviews'ün yayınladığı test sonuçları AMD/ATI cephesini hiç de memnun etmeyecek gibi duruyor.
daha verecek cevapları var mı acaba merak ediyorum ne derler.
Asimileci
AMD korktu ve işlemci piyasasından çekiliyor keyfim yerine geldi satışları da epey düşmüş %10 ohh yandan
ben bu forumdakiler beni dinlemedi ona seviniyorum
isterse intel pahalı satsın
beni dinlemediniz,hiç üzülmüyorum...
tebrikler
ohh amd cilere iyi oldu fabrikasını kapatmayı düşünüyormuş
eger IBM ile anlaşamazsa da piyasadan çekiliyor.
bir habere göre via satın alma yada ortaklık kurma girişimlerine başlamış AMD ile
amd batmaz yeni ekran kartları fiatlarına gorunce mıllet kapış kapış onları alcak chip set hem amd için hemde intel için üretiliyor işlemcıler de termal yapı intelden onde ama 45 nm dekı ıntelın termal yapıalrından haber yok altı çizili sadece mhz hızları arttırlıp üretime geçilecek o da eylul ekımde olma sebebı once ıntelın kılere bakılık cekebıelceklerı ust noktaya cekcekler işlemcı perfornamsını 1600 4 cekırdek barcelonayı yapan daha da hızlısını şu anda bitirebilir zaten ama vakit varken hem eldekı stokaları eritecekler kı bu daha cok ındırım le gelceklerını gosterıyor x2 6000 bile 141 ile 153 euro yurt dışı satışı bu demekkı yenı bir işlemcı daha gelıyor birisi x2 6600 demıstı yanı her taraftan gelıyor amd korkmayın amd yı batıramazlar batarsa batsın dıyelerde ellerındekı via işlemcı performansına düşene kadar yeni işlemci alamazlar
kuruwa hala niye diretiyorsun anlamadım bırak artık çekil kenara ona buna laf edeciğine testlere de etsene!
1 senın bilgini merak edıyorum bu konularda sadece yazılanları teyit eden papağan moduna geçmissssin testlere bakarsan ıkı cekırdek ile 4 cekırdek testte kı ıkı cekırdegın bile basarısı sını bakarsan anlarsın amd su anda ıkı 6000 işlemcı cekırdegını aynı catı altında toplayıp bunlara karsı koyabılır ama amd doğal 4 cekırdek dedıgı için ıntel gibi ıkı cekırdegı bırlestırıp 4 cekırdek gıbı piyasaya sunmaya calışmıyor kendı bılgın varsa yaz basımla ama papağan gibi yazılanları dogrulayıp durma
lan ne bildiğimi sana mı sorcam bak it dalaşı yapma canımı sıkmaya başladın boş cevaplar verme.kendini de bi b.k sanma
tamam arkadaşlar tartışma çıkmasın... he AMD hakkında çıkanların doğru olduğunu sanmıyorum eğer doğruysa bile IBM ve AMD birleşince IBM in katkısıyla İntel büyük darbeler alır
1 haddını bil lutfen kı bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp kı bu ayıbı sende cok gordum ıbm ile amd 2010 yılına kadar anlaşmalı zaten
ya bak nazik görünür gibi alttan alltan laf sokma delirtme adamı insan gibi cevap ver.esas sen bişey bilmiyon lan sen kimsin sen benim beynimin içini mi okuyon lan.doru sen süper zekasın onuda bilirsin.bak sana son kez sölüyom adam ol!!!!
biz inteli i savunurken size laf soktuk mu.ADAM OL TERBİYENİ BOZME BİZE DE BOZDURMA.
bu forumuda boşuna meşgul etme amd yi tutuyorsan amd ile ilgili yaz veya arkadaşını savun sanane benim bilgimden elalemin derdi seni mi gerdi
laf sokmak sen bazı yerlede yazdıklarının farkında değilsin gibi ama neyse gergınlık yeter uzatmaya gerek yok ama dedıgım gibi bende ilk başladıgımda bu işe bilmiyordum ama zaman içinde öğrendim bilgisayarcıda bile caslıtım kı su anda dısarda takıplıyor ve iş olursa pc tamırı ve satışı yapıyorum ama dedıgım gıbı bilmemek değil öğrenmemek ayıp şu anda benim bile bilmedıgım cok bu pc dunyasında ama öğrenmek bilgi edinmek için burdayım kavga için değil (( kuruwa hala niye diretiyorsun anlamadım bırak artık çekil kenara ona buna laf edeciğine testlere de etsene! )) bu lafına çok kızdım açıkcası bir karsındakıne soyledıgın laflara dikkat et lutfen amacım kavga olsa zaten dewam ederım ama kımseye yakışmaz bu
elbette kavga isteyen kim sadece biraz gerginlik oldu ama neyse eğer hatam varsa senden özür dilerim.bu arada CHİP Online yetkililerine tşk'ler burada bize tartışma ortamı yarattıkları için[tartışma kavga değil dir (: ]
bide şu doğru ne bilirsen bil hiç bişey bilmiyorsundur.
o kadar hızlı değişen ve gelişen bi sektör ki yetişmekte geç kalıyoruz.pc nin herşeyini bilmek imkansızdır aslında bizim bildiklerimiz hiç bişey.
ne yanı ddr ı bilmek bişey mi yada ddr ile ddr 4 ün arasındaki hız farkını bilmek bişeymi.
diceğim şu gerginliğe gerek yok ReLaX :)kardeş rakip olalım!