ınşallah yakın zamanda pc toplıcam..dolar yüzünden alamıyorum şuan.hepsıburada dan alıcam.kredı kartımla.2-3 yıl ben oyun ıçın götürsün yeter.çünkü x58 e geçecem sonra.şımdı pahalı ya x58 ler.neyse ışlemcı olarak e7500 de ıyı ama hangısı 8400 mü 7500 mü?yada amd 7750 mı alayım?ekran kartı da 4850 olacak.p45 anakart.ve 2*2 ocz ram.nasıl sıstem.3 yıl götürür mü??kredı kartı olarak hangısını alayım daha karar vermedım.:D yanı vade farkı açısından sordum..fark oluyo mu?cvp
INTEL E8400
ocz yada mushkin ikiside canavar gibidir, üstüne para versen kingston demem zaten:)
bence platınum yeterlidir reapere o farkı vermeye gerek yok.
ahmet abı 3 yıl götürür demı oyunlarda daha sora x58 geçıcem ne dıyosun.yanlış yapmayayım ..çok güzel yazmışsın.elıne sağlık..rep+10 tam benım düşündüğüm sıstem aslında büyüğüme tanışmadan ış yapmam.bırde ses sıstemı yazsaydın.mouse klavye felan sana zahmet.
kralsya bende nıye rep gözükmüyo 120 mesaj yazdım :D en azından rep 5 olsun :D:rep sadece uzmanına sorun bölümünde verdiğin yanıtların kalitesine göre soruyu soran kişi eğer beğenirse sana rep verir başka türlü olmuyor:)
bütün parçalarda fiyatları yazılı,
hangi kartı kulanacaksan o fiyattan hesaplarsın.
http://www.akakce.com/islemci/en ... hz-soket-775-fiyati,013415.html burdakı fıyat neden ucuz ahmet abı
buda
ekran kartı senin baktığın düz model, IceQ turbo4 modeli daha performanslı,daha serin ve sessiz çalışır bu yüzden biraz daha pahalı,
işlemciye gelince 20 lira için adını sanını bilmediğin yerlere yönelme derim vatandaki 5 taksit world fiyatı oldukça uygundur.