birsi bANA Intel® H55 Chipset Anakart ÖZELİKLERİNİ söyleyeblrii</s
Intel® H55 Chipset Anakart özelikleri
arkadşlar nasıl konu açlacnı tam bilmyorudum ben uzmana sorunda bulmadım konu açı afedersniz buraya açtğım için
Everesti kurarak bakabilirsin...
bilyorum ben onu ama almayı düşnüdüm bi pcnin anakartı yani pc nin kaç gb ram destekledi falan örnemem lazım
sitesine girip bakabilrsin.
ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN GIGABYTE'IN H55 CHİPSETLİ ANAKARTININ ÖZELLİKLERİ SÖYLE ;
GA-H55M-S2H (rev. 1.0)
H55 / Socket 1156
En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur, Patentli GIGABYTE DualBIOS™ teknolojisi, BIOS hatalarına karşı en üst seviye koruma sağlar, Avrupa Birliği'ne ait EuP(Enerji Kullanan Ürünler) gereksinimlerini karşılar, Supports Intel Core i5/ Core i3 LGA1156 processors featuring integrated Intel HD Graphics, Easy BIOS setting for GPU overclocking, AutoGreen teknolojisi ve Bluetooth özellikli telefonunuz aracılığı ile bilgisayarınız daha çevreci, Daha akıllı bilgisayar yönetimi için yenilikçi Smart 6 teknolojisi, Yeni Dynamic Energy Saver™ 2 teknolojisi ile en yüksek enerji verimliliği.
Teknik Özellikler
İşlemci desteği:
Intel® Core™ i7 series processor
Intel® Core™ i5 series processor
Intel® Core™ i3 series processor
Yongaseti:
Intel® H55 Express Chipset
iTE IT8720
Bellek desteği:
Extreme Memory Profile (XMP) bellek modülleri desteği
ECC olmayan bellek modüllerini destekler
Çift kanal bellek mimarisi, 2 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 8GB'a kadar bellek desteği
DDR3 2200+/1800/1600/1333/1066/800 MHz
Network (LAN):
1 x RTL8111D chip (10/100/1000 Mbit)
Ses Kartı:
Realtek ALC888B Ses Yongası 8 Kanal (7.1)
Genişleme Yuvalları:
1 x PCI Express x16 yuva
1 x PCI Express x16 yuva (x4 hızında çalışır)
2 x PCI
Genişleme Yuvaları: (Arka Panel):
1 x D-Sub
1 x DVI-D
1 x HDMI bağlantı noktası
1 x PS/2 klavye veya PS/2 fare bağlantı noktası
1 x RJ45 LAN
1 x SPDIF çıkışı (optik)
6 x Ses bağlantı noktası (Hat-G/Hat-Ç/Mifrofon-G/Surround Hoparlör-Ç/Arka Hoparlör-Ç/Merkez/Subwoofer Hoparlör-Ç/Yan Hoparlör-Ç)
8 x USB 2.0/1.1
İşletim Sistemi:
Microsoft® Windows® 7/ Vista/ XP
Form Faktör:
microATX
244mm x 210mm
SEN BİZE HANGİ KARTI ALACAGINI SÖYLERSEN ÖZELLİĞİNİ BULMAK DAHA KOLAY OLUR...
SONUCTA ASUS,GIGABYTE,MSI,ECS,FOXCON,BIOSTAR VS. ANAKARTLARIN HEMEN HEPSİNİN MODELLERİ ARASINDA İNTEL H55 CHİPSETLİ ANAKARTLAR MEVCUT...