selam arkadaşlar.bilgisayarıma windows 7 64 bit ile format attım butun drıverları kurabıldım ancak intel hd 3000 ekran kartının driverini kurdugumda pc yenıden baslarken mavı ekran gelıyor.guvenlı modda gırıp drıverı kaldırdıgımda mavı ekran sorunu gıdıyor.driverlerın butun surumlerını yukledım ancak hep aynı.bılgısayarda bırde nvdıa ekran kartı var ama onu kullanabılmek ıcınde ıntelı kurmak lazımmış. lütfen yardım eder misiniz?
İntel hd 3000 driver sorunu
lütfen yardımmmm çıldırcam artık
Lenovo z570 nvdia 540m windows 7 64 bit suan formata gecıyorum resımı telefondan yukledıgım ıcın lınk atmak zorunda kaldım
vedıgınız ılk lınktekını kurunca yıne aynı mavı ekran geldı guvenlı moddan ıntel ekran kartını devre dısı bırakmak zorunda kaldım yıne ve acıldı bılgısayar
mavi ekran:
birde bu intel ekran kartını kullanmadan sadece nvidia yı kullanabılırmıyım? o da yeterlı olur bana
laptolarda bu sıkıntılar var herkez lenavoyu çok iyi sanıyor.casper ondan iyi.Sorun donanımsal olabilir.Ya çok ısındı chip zarar gördü kapandı.Yada virüs girdi pc ne zarar verdi.Şimdi lenevonun kendi yedeklemesi olması gerek.Bir şekilde ilk yedegine geri getir.Gelmezse servise gönder ugraşma.
kendı yedeklemesı yok malesef.garantiside bitti. bi kaç ay önce bu mavi ekran bi kere daha gelmişti onu çözmüştüm ama bu sefer yapamadım 3 gündür uğraşmama rağmen.bi çözümü olmalı.yaptırmak için götürsem eminim çok fazla ücret isteyecekler :/
kendı yedeklemesı yok malesef.garantiside bitti. bi kaç ay önce bu mavi ekran bi kere daha gelmişti onu çözmüştüm ama bu sefer yapamadım 3 gündür uğraşmama rağmen.bi çözümü olmalı.yaptırmak için götürsem eminim çok fazla ücret isteyecekler :/Bu konuda pek bilgim yok.Yani biostan kapatılmıyorsa işin zor.Bende orjinal laptobumun driveri var dvd içinde onu sana göndereyim herşeyi sil yeniden kur.
vedıgınız ılk lınktekını kurunca yıne aynı mavı ekran geldı guvenlı moddan ıntel ekran kartını devre dısı bırakmak zorunda kaldım yıne ve acıldı bılgısayarFormatı attın mı? (Kurtarma değil)mavi ekran:
birde bu intel ekran kartını kullanmadan sadece nvidia yı kullanabılırmıyım? o da yeterlı olur
C:windows/minidump dosyalarını gönder.
format attım ama biosa gıremedıgımden bılgısayar acıkken formata basladım yanı bıcımlendırme yapamadım.biosa f2 ıle gırılıyo bılıyorum ama nedense windows 7 seçme ekranı ve windows memory diagnostic diye bir şey geliyor.
dediğiniz klasörün içinde dosya yok malesef
mavi ekran varken guvenlı moddan gırıp baktıgımda da dosya yoktu ıcınde
sorunu çözdüm belki başklarının işine yarar diye yazıyorum.
önce biosu guncelledım bıosa gırıs yapabıldım.sonra temız bı format attım.bılgısayar ılk acıldıgında da ılk olarak ıntel ekran kartının drıverını kurdum.guncellestırmelerı yapmıyorum ne olur ne olmaz.şuan sorun yok. yardımcı olan ılgılenen herkese teşekkürler