Intel HD Graphics ?

moogerfoogin
09-01-2013, 15:12   |  #1  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
30 mesaj

Arkadaşlar merhaba !

Lenovo G580 kullanıcısıyım. Ekran kartı ile pek bir işim yok ama merak ettiğim bir konu var.

GT 630M ekran kartına sahip notebookumda "Bilgisayar > Özellikler" yaptığımda görüntü bağdaştırıcısı "Intel HD Graphics" olarak görünüyor.

Bu bir sorun mudur? Zararı olur mu?

Qromodynmc
09-01-2013, 15:39   |  #2  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Genelde Hd graphics gözükür,Oyunlarda 630a geçer,Performansta eksilme yoksa sıkıntı yok.

moogerfoogin
09-01-2013, 16:21   |  #3  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
30 mesaj

Notebooku genel olarak Müzik Prodüksiyonu için kullandığımdan Web Design dışında ekran kartına pek ihtiyacım yok.

Eğer normal bir durumsa bir bardak soğuk su içebilirim bunun üzerine.

Teşekkürler :)

CemTnTn
10-01-2013, 11:47   |  #4  
CemTnTn avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 44
695 mesaj

EKran kartı Driver'ini indir kur http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?#

moogerfoogin
10-01-2013, 11:49   |  #5  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
30 mesaj

Ekran kartı sürücüleri vs. gerekli kurulumları ilk aldığımda kendim makinayı formatlayıp sıfırdan yapmıştım.

Lenovo'nun kendi sitesindende baktığım Intel HD Graphics 4000 ibaresini görüyorum. 

Bir problem yok gibi görünüyor. Sadece kafam takılmıştı bende "bin bilsen bile bir bilene danış" diyerek sizlere danıştım.

Teşekkür ederim :)

DiamondMines
16-01-2013, 00:35   |  #6  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: moogerfoogin  
Ekran kartı sürücüleri vs. gerekli kurulumları ilk aldığımda kendim makinayı formatlayıp sıfırdan yapmıştım.

Lenovo'nun kendi sitesindende baktığım Intel HD Graphics 4000 ibaresini görüyorum. 

Bir problem yok gibi görünüyor. Sadece kafam takılmıştı bende "bin bilsen bile bir bilene danış" diyerek sizlere danıştım.

Teşekkür ederim :)

Bilgisayarında 2 ekran kartı var: biri dahili işlemcinin içinde HD 4000, diğeride asıl ekran kartın. Dahili olan genel Windows işlerini görür, diğeri ise Punisher'in dediği gibi oyunlarda veya ağır programlarda devreye girmesi lazım. Bencede sıkıntı yok. Ama denetim masasından zaten ayarlamaları yapabilirsin 'her zaman bu ekran kartını kullan' diye mesela.