intel p4 3.0 HT islemcim 63 dereceye kadar cıkti.simdi onun fanını degistiricem ama ne aldam karar veremiyorum.bana bi yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tsk
intel p4 3.0 islemcim 63 derecede yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hiç uğraşma biraz kas ve su soğutma al...Sanyo Denki 99 usd civarı (intelin referans su soğutucusu)yada Thermaltake Big Water CL-W0005 115 usd civarı.
İlk olarak evdeysen fan değiştirmeden önce bir süpürge al.
Onla işlemci fanının üstüne tut ve biraz bekle. Eğer bu sıcaklık ilk aldığından beri aynı ise birşey farketmez
ancak daha sonra olmaya başladıysa bu yol işe yarar.
Onun dışında eğer param var diyorsan şu soğutucu su soğutucularla kapışıyor.
Bu thermalrightin aşmış iyi olan ve çok hafif olan bir ürünü. Alabileceklerinin en iyisi.
biraz daha ucuz bişeyler soylerseniz iyi olur
Eee efem ölmüş eşşeğimiz war alırmıydınız :)))
Şaka bir yana sen www.dijitalcenter.com a takıl bak bakalım sana göre uygun bişiler warmı.Nasılsa seçenek bol orda...
yeni bir fan almanı yavsiye ederim eger hale işlemcinin ısısı düşmezse işlemcin bozulmak üzeredir yeni bir işlemci al
Benim arkadasımda da aynı işlemci var ve ısı sorunu yasıyor.Lakin pislik yüzünden yasıyor o.fan'ı söküp bir bak cok mu pislik var işlemci ile fan arasında.Sökebiliyorsan tam sök yok sökemem diyorsan cımbızla temizlemye çalış bi süreligine rahat edersin.Onun haricinde ucuz yolu gideceksin benim kulaklarım sagırdır ses rahatsız etmez diyorsan 30$ 20$ arası bildigimiz fan alcan.Max iki fan sagır bir ses ve kasan sogur.
Benimde de dediğim Lazrailefsanesi ninki ile aynı. Ancak cihan
bu ilk mesajımdada demiş olmama rağmen denemedin ? Lütfne bunu yap, ilk olarak süpürge ile
fark eetmez ise lazin dediği gibi daha ayrıntılı bir temizlik.
Eğer ucuz fan arıyorsanda bu kardeş
bu 34 dolar iiidir.
buda
üstüne bir fan takarak kullanırsın ( bu fan 5-6 dolar birşey) ve çok güzel bir soğutucudur. Bakır tabanlı ve çok iyidir.