sen çok biliyorsun. birşey becerdiğinde yok. senin yaptığının 4 katını çeker bu forumdakiler.
Intel Pentium 4 Hız Aşırtması
- 1
- 2
elixir mi ? hiç duymadım gerçekten.daha bellek firmalarını bilmiyorsun[*<]
Bide kalkmış ordan neymiş efendim forumdakiler benim yaptığımın dört katını çekermiş
Öğrende gel bu forumda sen yokken biz vardık tamam mı
Bu arada benim konumda iyi "food" yapıp mesaj sayını artırıyorsun
Al birini vur ötekine ikinizinde bi halt bildiği yokSana bir soru 800 MHZ FSB li bir anakartı FSB sini OC la artırılamazmı?
1) Sana çamur atan yok
2) Çok şükür 512 MB Bellekle iyi MHz becermişim
Sana orda soru sormuşuz 800 fsb hızına sahip bi kartla nasıl 4.0 hızına ulaşıyorsun
Benim Anakartta 800 fsb hızına sahip ama klavuzda 3.2 MHz demiş? 3.2'yi geçince makine reset atıyor
512 değil 2x512 nerenden okuyorsun yazıları
Senin bildiğin kadar benim unutmuşluğum vardır.
https://www.chip.com.tr/forum/E52 ... -4-GHZ_t100672.html sen yaptın demi bunları
P4 630 3 GHZ 800 FSB
AsRock da 800 FSB destekliyordu OC ile 1000 fsb yi aşıyor.
Anakartının hızı bu hani nerde yazıyor O.C
- LGA775 for Intel® Pentium 4 / Celeron D processor
- FSB 800/533 MHz
- Supports Hyper-Threading Technology
- Support EM64T CPU
O.C ile artırırsın biz sana artırılamaz mı? dedik desteklerse tabi artırırsın.
Ama resmi siteye bakarsak hızı 800 MHz
Asıl sana sormalı nerenden anlıyorsun yazıları..!
Yok yapmadım.
Artislik yapmanın anlamı yok! Az biraz efendi olun efendi.
Anakartın desteklerse kullanırsın Anakartın desteklemesse şimdi başka bişey diyecem olmayacak! Ayrıca hiç bir zaman O.C öyle % 50 iki katı hız yakalanamaz! Öyle olsa yüksek hızlarda işlemci satılmazdı. 3.2 MHz abartan yok abartan sizsiniz alt tarafı bi test dedik konuda yapmadığınız kalmadı
haklı 2,8 ghz hızdaki işlemciyi 3,2 ghz hıza çıkarma önemsencek bir şey deyil
o işlemciyi 4 ghz hızda kullanan var 3,2 ghz hızı
ne hortlaması :D 5kasım.
ayrıca o/c yapmışın ala da, tek çekirdeğe yapınca noluyo ? fps artışı olmadı sanıyorum
Sana ben burda çok güzel cevaplar yazardımda sonra beni banlarlar. Sonra sende sevine sevine gezinirsin forumda...
Sana ben burda çok güzel cevaplar yazardımda sonra beni banlarlar. Sonra sende sevine sevine gezinirsin forumda...
__kime ?
tamam arkadaşım , sormadım sana.
- 1
- 2