başlıkta belirttiğim işlemci de sizce nasıl bir performans alabilirim
ANAKART:ms-7267
ram:1 gb
e.kartı:256 MB onboard
power:350 watt
hdd:160 gb
ŞUANKİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ BUNLAR...
intel pentium dual cpu e2140 @ 1.60 GHZ (2CPU)
Amacınız sadece internette gezinip e-postalarınıza bakmaksa fazlasıyla yeterli bir işlemci.Ancak 3 boyutlu oyunlarda sıkıntı yaşarsınız.
Bunlara hiç bulaşma berbat bence.Bende E2180 var.Bundan önce kullandığım p4 daha iyiydi.Benim kullandığımın performansı gayet düşük.Benimki bide 2.0 bu daha kötü olur.Sen başka işlemci bak.
Crysis 2 için yetersiz gelir.Sistemin komple değişmesi gerekir.Bu işlemciye o.c yapılabilir.Ancak yine de beklediğiniz performansı elde edemezsiniz.Crysis 2,Assasin's Creed 2 gibi oyunları rahatça oynamak için en azından 512 mb-128 bit-iyi soğutmalı bir ekran kartı,2 GB DDR3 RAM,2.8 Ghz Core 2 Duo (e6000 üzeri modeller),kaliteli bir PSU olmalıdır.
Kusura bakma biraz moralini bozuyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse sistemin Crysis 2 'yi kaldırmaz
bu donanımdaki pc yi satmaya kalksam peki değeri kaç tl olur. arkadaş
90-100 Lira
Ekran kartını satamazsın
yok ya az olmadımı :D ark o pc i 700 tl e aldı :İşlemcini saymadım,işlemcin nedir?
E2140 ise 160 Lira civarı satarsın sistemiSon Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 07 Nisan 2010 22:58
ya bırakın bu işleri ya crysis 2 den bahsediyorsunuz bide o sistem crysis 1 kaldırmaz crysis warhead falan söylemiyorum crysis 2 ise çok sağlam sistem ister zaten intel onboard ekran kartıyla hangi oyunları açarsınız ya bide crysis 2 kaldırmaz HD d4670 al diyorsunuz gene eski bir sistem olacak o kartla o oyunu düşülk ayarda açsan bile psu değişecek işlemci değişmesi lazım gene sen en iyisi yeni bir sistem ytopla o sistemi upgrade etsen gene olmaz ama eğer illa yapıcam diyorsan HD5750 falan al bari bide 450 500 watt sağlam bir psu al tabi birde işlemci