Merhaba; Arkadaşlar Bu Gold ta ya yanlışlık var ya adamlar harika promosyon yapmışlar Bi incelermisiniz sipariş verecem hemen :) Buyrun ;
http://www.gold.com.tr/urunozely ... -1333MhZ-islemciler
Arkadaşlar şimdi bu linkteki işlemci Bonus!a hem 306,00 tl karşılığı 10 taksit hemde 42 tl Karta bonus yüklenecektir diyor. Ben diger bir çok kaliteli sitelerede baktım işlemcinin fiyatı. 390,370-345 TL gibi fiyatlarda değişiyor. Eğer doğru ise daha önce alış veriş yapan illaki vardır gold tan, Ne gibi bir işlem yapıyoruz yardım üstadlar
İntel Q8400
Kullanılacak Anakartta Bu ; http://www.gold.com.tr/urunozely ... -1333MHz-Anakartlar
Bence uyumsuzluk sözkonusu degil.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Bir hata yok. O fiyatlar doğru. Forumda da ne zamandan beri tavsiye ediyoruz zaten. Faka 40 lira daha verip bunu al:
INTEL C2Q Q9400 2.66GHz LGA775 6MB 1333MHz
Bir hata yok. O fiyatlar doğru. Forumda da ne zamandan beri tavsiye ediyoruz zaten. Faka 40 lira daha verip bunu al:SÜlayman. Son birşey soracağım, sipariş vereceğim. Operator diyorki Kart numarasını Vs sini okuyun. Hemen siparaşinizi alalım diyor. Daha önce internet alışverişi yapmadım sıkıltı olmaz derseniz siparişi veriyorum. ?
INTEL C2Q Q9400 2.66GHz LGA775 6MB 1333MHz
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Telefondan mı veriyorsun siparişi? Anlamadım...
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
İnternet üzerinden al bence.
İnternet üzerinden al bence.Haklısın Bende öyle düşündüm şimdi :) İnt. Alışverişi ile sipariş vericem. Yeah Artık BenimDe bir oyun canavarım olacak :) Nasip.
Birde Az daha salaklık yapacaktım açıklamada diyoki
Bu ürün Levent , Altunizade , Kadıköy , Bursa , mağazamızda bulunmaktadır.
* Ürün gönderimleri İstanbul mağazalarından yapılabilmektedir.
Sadece bu mağazalardaymış. Sanırım %8 iken kdv ellerinde vardı bu ürün şimdide çok uygun fiyata satıyolar . Ayrıca Burada Sordum Sakaryada'ki fiyatı 435,00 TL Üstelik Parapuan vs bişeyde yok :)
Teşekkürler.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Gold'da Bonus kampanyalı hemen bütün ürünler diğer mağazalara göre çok daha avantajlı, uzun zamandır.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 02 Ekim 2009 16:57
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
zaten normalde senden 347 tl çekiyorlar sonra kartına 42 tl bonus yüklüyorlar böylece 305 ye almış oluyorsun, yoksa hem indirim hemde 42 tl bonus verilmiyor,
o kadar da değil yani:)
zaten normalde senden 347 tl çekiyorlar sonra kartına 42 tl bonus yüklüyorlar böylece 305 ye almış oluyorsun, yoksa hem indirim hemde 42 tl bonus verilmiyor,
o kadar da değil yani:)
Yok Ahmet :P Bende Öyle diye aradım Operator hayır dedi :) 391 TL geçiyoruz, 47 TL de bonus yükleniyo dedi :) Yinede iyi fiyat. Pişman degilim
ben olsam bunu alırdım.
http://www.gold.com.tr/urunozely ... 55-E-%29-islemciler
Anakart p31-es3g Desteklemiyor. + Core 2 Quad daha iyi performans verecektir. Eminim.