Intel şaşırtmaya devam ediyor...

CHIP Online
27-04-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Intel'in yeni çıkacak işlemcileri şaşırtmaya devam ediyor: İşte kimsenin beklemediği detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/inte ... m-ediyor_19698.html

Resimlerle: Intel'den çekirdek ordusu!

Önce Intel'in Nehalem sonrasında çıkartacağı yeni işlemcinin önce bacak sayısının farkı ortaya çıktı, şimdi de detaylar arttı.

Yeni bir işlemci için yeni bir anakart almaya zorlayacak olan yeni işlemci, 1156 değil, 1155 bacağa sahip. Sokette oturduğu yerin de farklı olduğu dikkati çekti ve bu sayfada gördüğünüz görsel ortaya çıktı.

Intel kullanıcılarının pek de hoş karşılamadığı bu değişiklik, i5 ve i 7 işlemci kullanan, ileride işlemci yükseltmeyi planlayanlar için büyük bir sürpriz oldu.

Sandy Bridge mimarisi üzerine kurulu yeni işlemcilerle ilgili bilgilerin Intel tarafından onaylanmadığını, Bit-Tech kaynaklı olduğunu belirtelim ve detaylara devam edelim.

Tüm konu: Intel şaşırtmaya devam ediyor...

İzleyin: Intel'in rock yıldızı!

Resimlerle: Intel'den çekirdek ordusu!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu değişiklikler sizi olumsuz etkiliyor mu?

ozzie970
27-04-2010, 14:58   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Bundan sonra Intel bir daha beni yeni cikardigi her islemci grubu icin yeni bir sistem kurma derdiyle etkileyemeyecek cunku artik icinde intel olan hic bir cihaza para vermeyecegim. Artik isinma ile ilgili sorunlari tamamen cozuldugu icin yeniden eski dostum AMD ile bir araya geldik ve  bir daha da ayrilmayi dusunmuyoruz. Icinde Phenom II 965 olan sistemim var ve bu cihazi kullanmaktan son derece memnunum.