amd oyun için on numara işlemci hiç takılma yapmıyor intelde güzel o da profesyoneller için gibi bişe diyebilirim.
intele kapak olsun
- 1
- 2
ilk çift çekirdekli işlemciyi AMD çıkarmış olabilir ama İNTEL de sistem 1000 kat daha hızlı
Hell34_ilk çift çekirdekli işlemciyi AMD çıkarmış olabilir ama İNTEL de sistem 1000 kat daha hızlı
aynı fiyattaki işlemcide AMD daha performanslıdır..
aynı performanstaki işlemcide AMD daha ucudur..
bjk_semihsonuna kadar katılıyorumHell34_ilk çift çekirdekli işlemciyi AMD çıkarmış olabilir ama İNTEL de sistem 1000 kat daha hızlı
aynı fiyattaki işlemcide AMD daha performanslıdır..
aynı performanstaki işlemcide AMD daha ucudur..
bende bu ilk bilgisayarım olduğu için pek tecrübeli değildim gittim Intel aldım bundan sonraki tüm alacağım PC'lerde işlemci AMD olacak zaten AMD'nin Cool'n Quite teknolojisine bile başlı başına hayranım.Sonuna kadar AMD... diyorum gönül bağı işte
kim ne derse desın AMD Intele kodları vermeseydı Intel babayı cıkarırdı Core yerıne. Şimdi AMD gerçek 4 cekirdeği yaptı. Kodları vermezse ben gorurum Intelın halını nal toplar.
Sapına kadar AMD
tabi ya amd nin fiyatı düşük ama bi bakıyosun güç tüketimine intelten 30 watt fazla ben de amd almak istiyorum ama ucuza gelsin diye bunlar da gözden kaçmıyo
aslan92tabi ya amd nin fiyatı düşük ama bi bakıyosun güç tüketimine intelten 30 watt fazla ben de amd almak istiyorum ama ucuza gelsin diye bunlar da gözden kaçmıyo
işte bak anla, amd 30w fazla yakıyo ama intelden daha soğuk.
amd nin fazla yakması normal işlemci içinde bellek kontrolcüsü var yani anakart üzerindeki kuzey köprüsü işlemci yüke binince buda extra güç çeker ama termal yapısından fazla ısınmamakta ama ıntel e güç binince ise kuzey koprusu dahılınde güç çeker ve ısınır belkı ıntel bu sekılde toplamda daha cok çekmekte ve güç tüketmekte
Intel we Amd çekişdikce olan gene tüketiciye olmakda.Ama bildiğim tek şey Intel in haksız rekabet pazarında AMD nin bir kurban olduğu...
- 1
- 2