Atletico MadriD İnteri 28 agustosta süper kupada 2-0 yenmişti ilerde ne olur bilinmez...
İnter'mi Amd'mi
- 1
- 2
bence en iyisi unirea urziceni ama milan interi yener derim alt üst oynayın :D yada 1-0-2 bu arada karnıma ağrılar girdi :D
2 side iyi marka iyi ve kötü olması özelliğine bağlı ;)
inter gol,gol,gol şampiyonluk gidiyor XD
Inter :)) ? Intel Olmasin O. :)
Fiyat/Performanstan AMD Alır.
Penaltılara gider bu...
Fiyat/Performans açısından AMD. Sadece peformans açısından ise Intel...
gülmekten yerlere yattım konuya girmeden önce interi gördüm kesin konunun içine etmişlerdir dedim girdim baktımki öyle
bana sorarsanız ikisinede oynamayın yatarsınzı:D
Beşiktaş alır İnter bakar AMD yatar :D
Bir Web sayfası kurmak için alan adı almanız gerekmektedir sadece buda yeterli değildir bu alan adını bir sonucuya bağlamanız ve sayfasınızı görüntülemek için Web hostinggerekmektedir.Böylece sitenizi internet ortamında gösterip tanıtabilirsiniz. Web hosting sayesinde internet üzerinden tanıta bilirsiniz. İlgili olduğunuz iş veya konuyla ilgi aramalarda ilk sırada olabilirsiniz.
Bir Web sayfası kurmak için alan adı almanız gerekmektedir sadece buda yeterli değildir bu alan adını bir sonucuya bağlamanız ve sayfasınızı görüntülemek için Web hostinggerekmektedir.Böylece sitenizi internet ortamında gösterip tanıtabilirsiniz. Web hosting sayesinde internet üzerinden tanıta bilirsiniz. İlgili olduğunuz iş veya konuyla ilgi aramalarda ilk sırada olabilirsiniz.Konu hortladı ve reklam zaten yasak. Anlayana.
Hortingen. Bu konu tutar :D
- 1
- 2