internet açılmıyor

HPQ-User
31-01-2010, 08:30   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

byincii sormuş:
laptopu açıyorum. tüm tarayıcıları denedim. internet açılmıyor. düğmeden basılı tutup kapatınca (bazen birkaç kez tekrarlıyorum) tekrar açtığımda internet açılıyor. sayfalar arası gezerken yine birkaç sekme den sonra yine açılmıyor. ama internetin açık olduğu sekmelerde sorun olmuyor. ta ki o sekmeleri kapatana dek. sonra açmaya çalıştığımda internet açılmıyor ve en başta soylediklerimi tekrarlıyorum. bu arada msn de internet gibi bazen açılıyor bazen de açılmıyor.  yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
ACER ASPİRE

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

İtacHi_
31-01-2010, 11:00   |  #2  
İtacHi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,894 mesaj

Kablosuz internet kullanıyorsanız laptopunuzu daha yakın bir yerealarak deneyin.Kablolu kullanıyorsanız jackın tam oturup oturmadığınabakın.Yani taktığımızda 'tık' diye bir ses gelmesi gerek.Bunlarda birsorun yoksa sisteminizi AVG veya Kaspersky 2010 ile sisteminizi analizedip haşeratlardan temizleyin.Düzelmez ise ağ bağlantılarınızındoğruluğundan emin olun.DNS ayarlarınızın değiştirilmemiş olduğundanemin olun.Şayet yasaklı sitelere DNS ayarını değiştirerek giriyorsanızinternete girişte sorun yaratabilir ...

byinci
31-01-2010, 19:46   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

cevabın için saol. ama bu dediklerinin hepsini yaptım. sadece avg kaldı. onu da şimdi yapıcam. sorunun giderilip giderilmediğini yine bildiririm...