slm arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır sınırsız adsl internet kullanıyorum ama sık sık internet bağlantımda kopmalar oluyor. bazen bağlandıktan 4-5 dk sonra bazen 20 dk sonra yani farketmiyor bağlantı kesiliyor 20-30 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Daha önce limitli kullanırken de aynı şekilde bağlantımda sık sık kopmalar oluyordu. Bağlantı kopması dosya indirirken çok büyük sorun oluyor. örneğin rapidshare den 100 mb lık bir part indirmek imkansız 30-40 mb iniyor birden bağlantı kesilince hepsi boşa gidiyor tekrar devam etme özelliği yok rapidin. yani tekrar devam ettirme özelliği olmayınca indiremiyorum.
bütün bağlantılarım tam splinter bağlı paralel telefon yok. her çeşit yöntemi denedim. teknik desteği aradım sorun yok diyorlar bağlantıları tam yap diyorlar ama olmuyor. sizlerdede böyle sık sık bağlantı kopması oluyormu? bu sorunu çözemezsem tekrar limitli tarifeye geçeceğim çünkü limitsiz bu şekilde hiçbir işime yaramıyor. lütfen yardım edin arkadaşlar. uzun oldu ama sorunumu tam olarak anlatabilmek için.
yardımlarınızı bekliyorum...