internet bağlantı sorunu

smirnoff006
20-04-2010, 11:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

iyi günler arkadaşlar. benim başım internetle dertle.. cafemdeki diğer bilgisayarlar internete normal bi şekilde bağlanırken ana bilgisayarda sayfalar en az 5-6 kez yenilemeyle açılıyor bazen hiç açılmıyor.. güncelleştirmelerimi falan kontrol ettim hepsini yaptım yeniden format attım ama problemi çözemedim... download hızımı ölçüyorum 6 -7 arası çıkıyor fakat sayfaları googleden sonra çok zor açıyor bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim... şimdiden teşekkür ederim yardımcı olmak isteyenlere

atomcan
21-04-2010, 12:14   |  #2  
Üye
64 mesaj

win32 spyware-gen ikazı alıyorum.Pc'de avast var.Silemiyor.Güvenli kip te denedim . Olmuyor. Sil komutundan sonra kayboluyor ama her yenı pc açılışında (genellikle gün aşırı)  avast ikaz ediyor. Yalnız bu durum  intrnete ie8 ile girersem oluyor. firefoks ta rastlamıyorum. BU VİRÜS ZARARLIMI? Nasıl kurtulurUm?

zxsel
08-05-2010, 01:02   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

hıjack browser smirnoff006

burdan dovlantı tıkla ındır kur  bunla duzeltebılırsın

program saglamdır kesınlıkle vırus falanda yoktur

buda hıjackın ana sıtesı

atomcan sana gelıncede  sende spybot .162 kur guncelle temızle yada unlocker programı ıle zorla sıl modunu tıkla bak pc acılısında nasıl da sıler... yada adware 2010 kuru guncelle tarat  yok et

Son Düzenleme: zxsel ~ 08 Mayıs 2010 01:06