noner sormuş:
Bir süre önce ADSL'yi bırakıp Kablo internet'e geçtim. Başlangıçta herşey iyi gitti; ancak bir süre sonra sorunlar başladı. Şöyleki;
Biri eşime ait iki PC için Netmaster CBW500 kablosuz modem kullanıyorum. Adaptörlerim de yine iki adet Philips SNU6500 Wireless USB adaptör. Eşimin bilgisayarı hiç sorunsuz çalışırken (Yanlız onun makinasının sürekli açık olmadığını belirtmeliyim.), benimki bazen iki saatte bir bazen iki günde bir yani canının istediği bir anda Philips adaptör kendi kendine pasif hale geliyor ve internet bağlantısı kesiliyor ve farkedip de USB bağlantısını çıkarıp tekrar takıncaya kadar böyle kalıyor. USB bağlantısını yaptığınızda adaptör yeniden aktif hale geliyor ve bu böyle sürüp gidiyor. Bilgisayardan çok fazla anladığımı söyleyemem, ne yaptımsa sorun çözülmedi. Adaptörleri değiştirdim, virus taraması yaptım (Norton system works ve avira antivir guard kullanıyorum), hatta sonunda bilgisayarı formatladım; Sonuç değişmedi. Yardım ederseniz çok sevineceğim. İyi çalışmalar
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Gigabyte GA M55Plus S3G Anakart
Athlon 3200+ 64 Bit 2000 Mhz
Samsung SATA2 160 GB 7200 RPM
Kinston 512 MB DD2
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)