arkadaşlar benim modemde internet var gözüküyor fakat hiçbir siteye girmiyor ayrıca aynı interneti laptopa takınca internet oluyor nedeni ne olabilir acaba
internet çok önemli lütfen
gırmeyen pc ayarların bozulmus yenden ınt yapılandırması yap ag baglantılarından yenı ag baglantıısı olustur yada ınt gırmeyen pc ınt gırıs yerı bozulmusta olabılır ethernet kartı yanı usb den gırıyorsanda modem yazılımın tekrar kur ...yada
burdan fırefoxu ındır kur bak ordanda gırcekmı nete
mozılla fırefoxtan gırmeyı dene nete loptopa yukle ordan flash bellekle pc ne kur
dns sorununuz olabilir. eğer makinaya elle ip verilmişse otomatik ip al yapmanız sorununuzu çözebilir.
ip ve dns bilgilerinizi görmek için;
başlat>çalıştır>cmd (enter) siyah ekran geli bu ekranda
ipconfig -all (enter) yaptığınızda liste gelir. çalışan makina ile sorunlu makina bilgilerinizi karşılaştırnız.
yine aynı ekranda;
ipconfig /flushdns (enter) yaparak dns kayıtlarınızı temizleyerek denemelisiniz.
Onlymann senin dediğinide yaptım fakat olmadı bügüne kadar çok format attım böyle olmadı bu sefer böyle yaptı ne olur yardım
hee ok ozaman soyle yap ag baglantılarım sonra mausun sagı ıle ozellıkler sonra ag ıletısımı tıkla sonra
ınternet ılesıtısım kuralları secengı sec tcp/ip yı yanı ozellıkler de sonrada otomatık olarakıp al de
otomatık olarak dns sunucusu adresını otomatık al de uygulat de tamam de pc yı yenden baslat arama cubuguna adresı el ıle gır acılınca ornek www.google.com yaz enter de
bunları yapmdan once yapcan seyı soylemyı unuttum once bak modem pcnı goruyormu?
yanı modeme net jakını takınca ısıgı yanıyormu modemın bırde pcnın ethernet kartı ısıgı yanmıyorsa
baglantı donanım sorunu vardır...ethernet kartı bozuk olabılır usbden modeme gırıoyrsan yazlım sorunu