merhaba arkadaşlar ben size bir sorunumu anlatmak istiyorum...
bilgisayarıma format atmadan önce ortlama 250-300 kb ile download yapıyordum.
fakat dün gece format attıktan sonra ne hikmetse download hızım 25-50 kb civarında
yani oldukça bariz hissedilen bir düşme yaşadım acaba bir hatamı yaptım ?
yoksa internet servis sağlayıcısı pek düzgün çalışmıyor herkes şikayetçi bu ara onun
sürprizinemi denk geldim.
şimdiden teşşekkür ediyorum.
* uniblue nin tüm programları ile pc optimizasyonlarını yaptım
* driver taramalarım 100 de 100 güncel driver lara sahip mesajı veriyor
*advanced system care ile de gereken işlemleri yaptım
lütfen yardım edin en azından bir fikri olan varsa yani güncel olarakta olabilir mesela servis sağlayacıları sık sık geliştirme çalışmaları yapıyorlar böyle bişi de olabilir.
iyi günler diliyorum
İnternet Download Hızı Yavaşlaması
walla hocam tam bilmiyorum açıkçası ama dediğim gibi formattan önce 250-300 hatta geceleri 500 kb ye çıkardı hızım... formattan sonra ızdırap gibi bişi oldu bende anlamadım şu an net çok güzel hızlı sayfa geçişleri falan sıkıntı yok ama download a gelince iş harbi ızdıraba dönüşüyor..
hızım hakkında bilgim yok ama 1024 olabilir.. saygılar
1024 le en fazla 120 130 hız yaparsın rapidden zaten en fazla 100 ve aşağısı ile geliyor..idm de bir problem olduğunu sanmıyorum..gerekirse kaldır tekrar kur düzelmezse sorunun servis sağlayıcı ile alakalı bir durum olabilir..
idm ne hocam bilmiyorum ama bu gece quick time7 yi download ederken 280 kb yi gördüm herhalde servis sağlayıcı ile ilgili bir durummuş bende anlayamadım ama araştırıyorum :)
Yalnız IDM İnternet Download Manager programıdır ve crackle sorunsuz kullanılır ama trojan saçar önermem... XP CD'niz orjinal mi? Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz? DNS Adresleriniz neler? Ağınızın adı gizli mi? Siz internette değilken ve PC kapalıyken adsl ışıkları yanıyor mu?