Internet Download hızınız artsın dap 9.4 türkçe

byserkann
27-05-2010, 00:11   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
84 mesaj

TANITIM / INTRODUCTION

Download Accelerator Plus (DAP), internetten dosya innDirme hızınızı yaklaşık 400% oranında artıran ve bağlantı kopması durumunda innDirme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilen bir innDirme yöneticisidir. Kategorisinin en iyilerinden olan Download Accelerator Plus (DAP); 10 adet dil desteğine sahiptir.

Özellikler :
# 400% daha hızlı innDirme yapar.
# Yüksek hızl için bant genişliği optimasyonu!
# Tüm popüler tarayıcılarla çalışır!
# Müzik ve video dosyalarını innDirme sırasında önizleme yapabiliyorsunuz.
# Gelişmiş innDirme kuyruğu, önceliği ve durum yönetimi
# innDirilecek dosya hakkında gelişmiş bilgi
# Tamamlanmış innDirmelerin ayrı listesi
# Yeni arayüz ile esnek dizayn ayarları
# Daha fazla hız bildirmeleri
# innDirme penceresinde innDirilecek dosyayı önizleme imkanı
# Yeni innDirme arayüzü!
# Arayüz desteği
# Milyonlarca DAP kullanıcısı için en iyi yazılım dosyaları
# 10 bağlantılı gelişmiş hızlandırıcı
# Zip dosyalarını önizleme, çıkartma
# Reklamsız kullanım(sadece kayıtlı sürüm için)

Download Accelerator Plus (DAP) leverages patented technology, ease of use and rich features including: multi-connections for fastest download from most responsive servers, auto-recovery from lost connections and errors, AlwaysResume (where standard resume is not supported), scheduling, file management tools, auto hang-up and much more. It integrates with Internet Explorer, Firefox, Netscape and others.

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 9 MB
Dosya Şifresi / File Pass: Yok / None
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Avast,Avira Antivir 9.0

Normal Kurulum(Setup ile Kurulum)

Katılımsız Kurulum(Otomatik Kurar)

Norman
27-05-2010, 00:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
142 mesaj

internet hızını arttıran hiç bir program yoktur internet servis sağlayiciniz seçmiş oldugunuz mps indirme hızıyla sınırlıdır bunun haricinde hızlanmasi mümkün değildir 1mbs hizi olan birinin 4mbs hıza çıkma ihtimali bir programla saçma değilmi sence...ayrica resmi sitesinin linkinden indirilmesini arkadaşlara tavsiye ederim ...
http://www.brothersoft.com/downl ... tor-plus-71682.html

Son Düzenleme: Norman ~ 27 Mayıs 2010 00:20
mcafee23 ayrılmıştır
27-05-2010, 00:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

efsane bunlar...

feanorking
27-05-2010, 15:51   |  #4  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

palavra. boşuna insanları kandırmayın. ben 8 mbps internet kullanıyorum. 32 mbps ye çıkması imkansız..

Mustafa Akın
27-05-2010, 17:51   |  #5  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Size total hızınız 4 katına çıkacak demiyor ki?!
Senin 8 mbps internetin var da internet explorer da tek bağlantıyla indirdiğin bişi her zaman 1024 kb/sn ile mi geliyor? Hayır. Dosyayı 4 parçaya bölüp ayrı ayrı çekiyor ve hepsi 200 le inse normalde sen 800 e geliyorsun

feanorking
27-05-2010, 22:50   |  #6  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

tamamda şu an bile ben 712 kb/sn indiriyorum. ben ayda 300 gb indirim yapam biriyim. jdownloader ile modem reset ayarlı şekilde istediğimi son hızda zaten indirirken nasıl olacakta 712 kb/sn hızı artıracak onu merak ediyorum. 117 kb/sn indirseydim 8 mbps ye geçmezdim.. 60 liram cebimde kalırdı..

Mustafa Akın
28-05-2010, 11:34   |  #7  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Mesajımı tekrar oku.
Total hızınızın 4 katına çıkacağını iddia eden yok; normalden yavaş inen şeyler için onları hızlandırmak için yapılan bir yöntem o. Sen 300 gb dosyayı internet tarayıcından mı indiriyorsun? Sadece 1 bağlantı yapan? Hayır, JDownloader gibi hız arttırıcı ile indiriyorsun.
Ayrıca 117 kb / sn ile ne alakası var? Her serverdan sen 700 kb/sn ile tek parça dosya indirebileceğini mi sanıyorsun?? Hayır, bu program yavaş olan indirmeler için (Genelde çoğu yavaştır!, Dosya paylaşım siteleri zaten hızlı olmak zorundadır ya da çoklu indirmeye zaten izin vermedikleri için işe yaramaz.)

Bak ben bunu okulda indirirken çektim, Microsoft'un sunucusundan, dosyayı 12 parçaya bölüp RAMDisk'e kaydederek indirdim, ama normalde Firefox'tan ya da internet exploırer'dan indirince 4-5 mb'da kalıyor, neden? Çünkü tek bağlantı veriyor tarayıcılar!