Arkadaşlar uzun süredir IDM kullanıyorum gayet güzel ve faydalı bir program fakat bir sorunum var. Heryerden herşeyi indiriyor fakat bu premium sitelerinden yani günde sadece bir defa download hakkı veren ya da geçici linkle indirmemizi sağlayan sitelerde indirme yapmıyor ( wupload, deposite, hotfile gibi..). Bunun çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler..
Internet Download Manager Sorunu
merhaba arkadaşlar IDM programında indirmesinde (Hotfile,Upload v.b ) sitelerde IDM ile indirmek için IDM programının İndirilenler / seçenekler / genel den tuşlar kısmına tıklıyoruz..oradan IDM ile başlatmak için aşağıdaki tuşlardan birini kullan yerinden herhangi bir tuşu aktif ettikten sonra Herhangi (Hotfile,Upload v.b ) sitelerden indirmek isteğimiz linke girdikten sonra download denemeden önce önceden aktif ettiğimiz tuşa basarak Dowload diyoruz ve bekliyoruz indirmeye başlat ekranı gelinde önceden aktif olarak belirlediğimiz tuşu bırakıyoruz..herkese kolay gelsin..
Ul.to premium var elimde ne hikmetse IDM yemiyor o sitede indirmiyor JDownloader 10 dosya aynı anda indirirken IDM bekliyor
Bende kaldırdım IDM yi
JDownloader her yerden indiriyor yeterki linki göster ona..
aklına gelebilecek herşeyi indirrsin buraya resim yüklemek için hızlıresime resim atıp linki kopyalıyorum izin versem resmi indiriyor... IDM gibi ücretli değil istedin kadar kullan bedava..
Premium üye isen 2 mb'ı görürsün downloadda
Kolay gelsin
siteler izin vermiyor biraz daha hızlı indiği için idm ile ben öle tahmn ediyorum :)Server izin vermedikçe hiç bir program indirme işlemini hızlı yapamaz...
bendede aynı sorun vr
bende firefox ile
Program dosyaları sonuçta bir sunucudan download ediyor...
IDM fileservede 80 kb'yi geçemiyor neden?
Çünkü fileserve bedava indirme işlemine 80 100 kb arası download hakkı tanıyor...
Deneyin görün..
elinizde premium hesap yoksa o işi unuttun idm seçenekler+site bağlantıları kısmında premium hesap bilgilerinizi girmedikçe o iş hayal ayrıca wupload ve fileserve de bayrağı çekmişken hayalden öteye gitmez o iş C=ul.to''da 180 gb daha indireceğim dosya var inşalah oda topu atmadan çekerim dosyaları
110 gb kotam var ul'de, çekecek birşey bulamıyorum :P 180 gb ne buldun öyle yahu :Sayayım hocam..
Annem arka sokaklar dizisinin hastasıdır..
1.200 bölüm ul.to'da 90 gb onlar..
Sonra arnold schwarzeneggerin 8 tane filmi
4 tane oyun
Köprü dizisi vardı önceden starda izlemişsen bilirsin
1.63 bölüm o...
Slvester stallone''4 filmi
Hepsi 180 gb
bu gece indirmeyi düşünüyom bakalım ne kadar inerSon Düzenleme: Kapalı Hesap (219469) ~ 06 Nisan 2012 16:30
Oooo full dizi :) Valla çok çok kolay gelsin @kesko, komple dizi sezonuyla uğraşmak insanı çok geren bir durum; en azından beni fazlasıyla geriyor.
Yanlız o kadar çok şey çekeceksen kiralasana 1 aylık filan? Kardeşim sağolsun zart zurt sarf malzeme bunlar diyip hesap alıp duruyor. 1 aylık da 5 lira mıydı kirası ul ve netload'ın. Yoksa premium düşün ciddi ciddi valla. At tamamını jdowna tut bilgisayarı öyle. Şakadak şukadak alıveriyor ne varsa :)
Oooo full dizi :) Valla çok çok kolay gelsin @kesko, komple dizi sezonuyla uğraşmak insanı çok geren bir durum; en azından beni fazlasıyla geriyor.Hocam premium varda yarın bitiyor yeniden almayı düşünüyom..Yanlız o kadar çok şey çekeceksen kiralasana 1 aylık filan? Kardeşim sağolsun zart zurt sarf malzeme bunlar diyip hesap alıp duruyor. 1 aylık da 5 lira mıydı kirası ul ve netload'ın. Yoksa premium düşün ciddi ciddi valla. At tamamını jdowna tut bilgisayarı öyle. Şakadak şukadak alıveriyor ne varsa :)
Ya birde kart falan istiyorlar pek güvenmiyorum :S
Birde internetimde bir sıkıntı var yavaşladı ya :(Son Düzenleme: Kapalı Hesap (219469) ~ 06 Nisan 2012 16:38
Paypalla al :D Gerçi paypal açınca sürekli ebaya dalıp gerekli gereksiz ıvır zıvır almayı dürtüyor insanın içi ama en azından güvenli :) Aldıktan sonra hesabı kaldırırsın paypaldaki kart numaranı için rahat eder ;) Bunu da değerlendir bence kesko ;)
ek : ul.to 8888 8844 aktifse mıçabiliyor arada sırada. Onu da bi çek et istersen. Geçen bende de oldu, baktım 50 kb'larda geziniyor. Kaldırdım dns'yi düzeldi.
Paypalla al :D Gerçi paypal açınca sürekli ebaya dalıp gerekli gereksiz ıvır zıvır almayı dürtüyor insanın içi ama en azından güvenli :) Aldıktan sonra hesabı kaldırırsın paypaldaki kart numaranı için rahat eder ;) Bunu da değerlendir bence kesko ;)Önerin için teşekkür ederim hocamek : ul.to 8888 8844 aktifse mıçabiliyor arada sırada. Onu da bi çek et istersen. Geçen bende de oldu, baktım 50 kb'larda geziniyor. Kaldırdım dns'yi düzeldi.
Ama önce ttnet'i biraz azarlıyayım net yavaşladı :D