Merhaba arkadaşlar;
benim özel iş yerimdeki bilgisayarın bir kısmının net'e girmesini engellemek istiyorum. Bu engelleme işi Registry'den veya windows 98'in ayarlarından nasıl yapılıyor. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla....
Internet Engelleme
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.DNS sunucusu ve ağ geçitlerini boş geç sadece IP ver. Hiçbiri nete giremeyecektir veya bi proxy yazılımı kullanıpta yapabilirsin...
Merhaba Eyüp bey;
Sizin söylediğiniz şekilde olursa. Tüm ağı iptal etmez mi. Anlatmak istediğim şu. İş yerindeki bütün bilgisayararı kısıtlamadan bazı bilgisayarların internetini kısıtlamak istiyorum. bunu yaparken de ağdaki diğer özellikleri (yazıcı, dosya alış-verişini) kullanmak istiyorum.
Tamam işte nete çıkmasını istediğin pc lere ağgeçidi ve dns vericeksin çıkmasını istemedilerine ise sadece ıp ve alt ağ maskesi vericeksin bi dene iki makinede birine sadece IP ve altağ maskesi diğerine ise IP , alt ağmaskesi , dns , ağ geçidi hepsini ver...
Daha sonra tekrar konuşuruz ben online gibi bişeyim devamlı forumu takip ediyorum yalnız sabah 8 akşam 7 haberinn olsun bi sorun olursa yazarsın...