Merhaba.ben komsunun kablosuz modeminden internete baglanıyordum.ama artık baglanamıyorum.baglantı var gözüküyor ama "internet erişimi yok" diyor.lütfen yardım edin
İnternet erİŞİmİ yok hatasi acİll yardimmm
xp kullanıyorsun değil mi?
xp parola yanlış da girilse bağlandı gibi gösterir ve devamlı IP alıyormuş gibi yapar.Bu yüzden sevmedim xp kablosuz olayını.
Vista ve win7'de bu durum değişir.
Komşun kablosuz ağ parolasını değiştirmiştir.
hayır windows 7 kullanıyorum.komsudada aynı durum var o da giremiyor yani baglantı gözüküyor fakat erişim yok diyor
evt dns ten diyor modeme rest attım olmadı IP denedim bi tane yine olmadı.sizde varmı işe yarar IP ?
modem arayüzünden DHCP açık mı kontrol edin.Açık ise elle ip atamaya gerek yoktur.
Bu durumda ağ bağdaştırıcınızın IPv4 ayarlarında IP otomatik al diyerek sorunu çözebilirsiniz
DHCP acık.dediklerinizi yaptım ama yine aynı
modemin internet erişimi var mı? dsl lambası yanıyor mu?
Sonunda aynı sorunu ben de yaşadım. Ben ağ kartını kaldırıp yeniden ekleyince yada devre dışı bırakıp etkinleştirince sorunu çözüyorum. nedir bunun derdi! mantıklı bir çözüm istiyoruz. : )
artık her bilgisayar açtığımda babadan kalma yöntemle sorun çözmekten bıktım. Benin iş resmen şu meşhur fıkradakine döndü. hani 4 arkadaş biri matematikçi biri bilgisayarcı biri fizikçi biri elektronikçi yolculuk yaparlarmış. yolda araba bozulmuş . her biri kendi ilgilendikleri bilimsel verilere göre sorunu çözmeye çalışmışlar. bilgisayarcının çözümü de inelim geri binelim olmuş. hehehehe