bu exlorer sık sık sayfa görüntülenemiyor diye hata veriyor ben bi türlü anlamadın bi siteye gircem 10 kere sayfayı yeniliyorum yaa buda beni yoruyor sıkıldım artk şu hatadan lütfen yardım??
internet exlorerda hata
Arkadaşım Bu Aralar Sık Sık Oluyor TT. Kaynaklanan Bir Sorun Olabilir. Bende Mozilla Kullanıyorum Aynı Sorun Bende Yaşıyorum...! Bu Sorunun Tarayıcıdan Olacagını sanmıyorum Sunucundan Yada Türk telekomdan kaynaklanan bir sorun olabilir ...!
aynı sorun bendede var ve firefox 3 kullanıyorum acaba firefox sorunumu ?
TTnet olması daha ağır basıyor sorun olarak ancak bi bilene danışmak lazım
Diabloticalaynı sorun bendede var ve firefox 3 kullanıyorum acaba firefox sorunumu ?Bildigimiz Birşey Varki yazıyoruz söylüyoruz !!!!
TTnet olması daha ağır basıyor sorun olarak ancak bi bilene danışmak lazı
byburak2008Bildigimiz Birşey Varki yazıyoruz söylüyoruz !!!!sanıyorumlu galibalı olabilirli cümleler kurmuşsun bildiğin bişey varsa söylede bizde bilelim. TTnet şundan dolayı şöle şöle hatalar veriyor kopuyor bağlanmıyor de de bilelim.
Diabloticalsanıyorumlu galibalı olabilirli cümleler kurmuşsun bildiğin bişey varsa söylede bizde bilelim. TTnet şundan dolayı şöle şöle hatalar veriyor kopuyor bağlanmıyor de de bilelim.TTnet 'den Kaynaklanan Sorunmuş Demi :(((
Nedense bende olmuyor.
Sorun yaşadığınız adresleri "Pm" olarak atarsanız detaylıca tarayabilirim.
ama büyük ihtimalle sorun ttnet'ten ve birazda bölgesel olarak değişebilmekte ttnet'n altyapısı malum bakır tellerle anca. (Heryerde Fiberoptik yok )
hattın bir bölümünde bakır tellerin nem alması oksitlenmesi demek buda iletimde aksaklığa sebep olur. ( Ama ben pek yaşamıyorum )