arkadaslar son gunlerde i7 le nette dolasırken otomatıkman siteden atıyo yani pencereyı kapatıuyor ve ara sırda ie exe hatsı verıyor kapatılması gerekıyor gibi bunun nedeni arstırdığımda cesitlı seyler buldum yaptım ama olmadı bunun tam olarak sebebi nedir acaba ? tesekkurler.
İNTERNET EXPLORER 7 EXE SORUNU
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Muhtemelen bir eklentiden kaynaklı sorun oluşuyordur. İnternet seçeneklerinden tüm ayarları sısfırlayıp ayrıca yüklü eklentilerinde silinmesini onaylayarak sorunun çözülmesini sağlayabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
IE8 yüklemenizi öneririm. Ayrıca aşağıdakileri yapın:
1. Ccleaner programıyla bilgisayarınızdaki çöpleri temizleyin.
2. Güncel bir güvenlik yazılımıyla bilgisayarınızı tarayın. NIS 2009 veya KIS 2009 öneririm.
3. Çalıştır'a "msconfig" yazıp çıkan pencerenin başlangıç sekmesinden gereksiz programları kaldırın.
4. Sürücülerinizi güncelleyin.
5. Disklerinizi birleştirin.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
khramnMuhtemelen bir eklentiden kaynaklı sorun oluşuyordur. İnternet seçeneklerinden tüm ayarları sısfırlayıp ayrıca yüklü eklentilerinde silinmesini onaylayarak sorunun çözülmesini sağlayabilirsiniz.İrfan hocam yoktunuz birkaç gündür, merakta kaldık. :)Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Haziran 2009 14:48
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj
Arkadaslar dediklerınızı uygulayacağım ins olur tesekkurler.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj
Ayrıca IE8 in daha yavas olduğu soylenıyor ama bana gore IE7 cok guzel bir tarayıcı.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
brc17Ayrıca IE8 in daha yavas olduğu soylenıyor ama bana gore IE7 cok guzel bir tarayıcı.IE8 daha hızlı. Deneyin, beğenmezseniz kaldırırsınız.