arkadaşlar vista sp2 yüklü notebbokuma internet explorer 8 yükledim.yeni sekmeyi giriş sayfası olarak seç diyorum ve giriş sayfasıda www.google.com.tr.çoğu zaman sekme kısayolu ile yeni sekme aç dediğimde "bağlantı sorunlarını tanımla" diye hata çıkıyor ve sayfa açılmıyor.
acaba sorun ne olabilir.
internet explorer 8 hata veriyor
Arkadaşım yeni sekmeye www.google.com.tr. sayfası tanımlamasını yaptınmı, yani İE/shorcut undan sağ tuş/Özellikler/Açılan pencerede>giriş sayfası olarak http://www.google.com.tr/ yaz/Tamam/Uygula de,browseri kapat ve İEyi tekrar açtığında giriş sayfan google olacaktır die biliyorum anlattığına göre genel ve yapılan budur..
AmA
Giriş sayfan zaten tanımlı google ye diosan ve ikinci sekmeyi(tab)dede google tanımlı olsun istiyorsan gerek yokki,zaten google toolbar yüklüyse yapacağın işlemleri buradan halledebilirsin
Zaten her yeni sekme açışlarında birönceki yapmışolduğun net gezginlerin küçük pencereler olarak gösterilecektir, her sekme açışlarında..
Bu arada giriş sayfanız Google olup da Google'a girmiyor olabilir. Google'da böyle sorunlar olabiliyor ara sıra.
şu an internet explorer 7 yüklü ve her yeni sekme açtığımda şak diye google geliyor.fakat exp.8 yüklediğimde yeni sekme açılışta google geleceği yere bağlantı sorunlarını tanıla diye ekran geliyor.yani exp. 8 yükleyince bir sorun oluşuyor.
acaba exp. 8 de böyle sorun yaşayan varmı?
arkadaşlar ayrıca şimdi tekrar gözden geçirdim.açılış sayfasını google haricinde ne yaptıysam , yeni sekme de bağlantı hatası vermedi.şimdi sadece yeni sekmeyi google olarak aç deyince hata oluşuyor.
şu an internet explorer 7 yüklü ve her yeni sekme açtığımda şak diye google geliyor.fakat exp.8 yüklediğimde yeni sekme açılışta google geleceği yere bağlantı sorunlarını tanıla diye ekran geliyor.yani exp. 8 yükleyince bir sorun oluşuyor.
acaba exp. 8 de böyle sorun yaşayan varmı?
arkadaşlar ayrıca şimdi tekrar gözden geçirdim.açılış sayfasını google haricinde ne yaptıysam , yeni sekme de bağlantı hatası vermedi.şimdi sadece yeni sekmeyi google olarak aç deyince hata oluşuyor.
Türkiye Google'ın routing ayarları dağınık... Internet Seçenekleri -> Bağlantılar -> Yerel Ağ ayarları -> Ayarları otomatik algıla açıksa kapa, kapalıysa aç...
arkadaşlar şu anda sorun çözüldü.explorer 8 kurup sıfırladım.daha sonra eklentilerden sadece işime yarayanları etkinleştirdim.sorun halloldu.yeni sekmede google şak diye geliyor.bağlantı sorunu uyarısı çıkmıyor.
MERABA ARKADASLAR
messenger 9 kullanıyordum. görüntülü arama yaptıktan 1 kaç saniye sonra msn kapanıyodu bende bi forumdan baktım biyerde bi ayarı degiştirmemi söliyodu bende uyguladım bir tikin yerini degiştirdim.ondan sonra pc yi açtıgımda internet explorerr hata verdi.ve hala verio.bn zaten mozilla kullanıyorum ama o başlangıcta hata vermesi beni çıldırtıyo.
o yaptıgım ayarı da hatırlamıyorum.işin içinden nasıl cıkacagımı bilmiyorum.lütfen yardımcı olursanız cok sevinirim.
İNTERNET EXPLORER ÇALIŞMAYI DURDURDU diyo ve bunlar cıkıyo
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: iexplore.exe
Uygulama Sürümü: 7.0.6001.18248
Uygulama Zaman Damgası: 49f1c24f
Hata Modülü Adı: StackHash_336b
Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 001d5915
OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3