arkadaslar bi hatadan dolayı (ıe7 çözemediğim) ie8 iyuklemeyı dusunuyorum bu tarayıcının hakkında artı ve eksilerini belirtebilirmisiniz ?tesekkurler.
internet explorer 8 kullananlar
Eğer normalde zaten ie7 kullanıyorsan ie8'i yüklememen çok büyük bir hata. Güvenle yükleyebilirsin.
ama ıe7 de hata olustu onun için yuklemek istıyorum.
brc17ama ıe7 de hata olustu onun için yuklemek istıyorum.Nasıl yani? IE7'de hata olmasa bile yüklemeni tavsiye ederdim. IE7'den kat kat daha iyi bir tarayıcıdır IE8. IE7'deki sorununuz nedir peki?
hep exe hatası veriyor otomatıkman siteleri kapatıyor (buda benım işimi zorlastırıyor)kapatılması gerekıyor gibilerınden uyarılar verıyor.
IE8'i yükleyince bu sorunun geçme ihtimali var ama tam emin değilim. Siz yükleyin bir IE8'i. Sorun geçmezse başka şeyler deneriz.
Deneyeceğim zaten baska care kalmadı ilginiz için tesekkurler.
Normalde IE hiç kullanmam ama microsoft'un yaptığı onca reklam ve pohpohtan sonra merakımdan kurdum benim gözüme çarpan en belirgin özellik sörf hızı bunda iyileştirme yapılmış,yani birazcık daha hızlı olmuş.Aaa!! Ben ne konuşuyorum ki:P al link tanıtım burda
Arkadaslar dün yukledım IE8 i gercekten IE7 den daha hızlı hata verme uyarısındanda kurtulmus oldum hızı acıkcası pek yabana atılcak gbi değil gayet iyi kullanmak isteyenlere tavsye ederım.
brc17Arkadaslar dün yukledım IE8 i gercekten IE7 den daha hızlı hata verme uyarısındanda kurtulmus oldum hızı acıkcası pek yabana atılcak gbi değil gayet iyi kullanmak isteyenlere tavsye ederım.Evet arayüz gerçekten hızlandırılmış.Ben sürekli firefox kullansamda takdir ettim ie 8 beta ekibini.
Ama hala yeni sekme tuşuna basınca karşıma 'şak' diye yeni sekme gelmiyor. Bağlanılıyor.. falan.
Bu beni deli ediyor.
ogzblgnrAma hala yeni sekme tuşuna basınca karşıma 'şak' diye yeni sekme gelmiyor. Bağlanılıyor.. falan.Sanırım o eklentilerinden dolayı öyle..Bu beni deli ediyor.
@Tırtıl nickli arkadaşın açtığı konuyu okursan daha hızlı olduğunu görebilirsiniz.. Mantığı eklentileri pasifleştirmek..
Link: https://www.chip.com.tr/forum/IE8 ... n-yolu_t102129.html