Beautyoftheweb.com adresinden indirebilirsiniz. Buradan 32-bit ya da 64-bit işletim sisteminize göre uygun olan versiyonu seçerek indirmenizi başlatabilirsiniz.
Internet Explorer 9 Beta Yayınlandı!
Teşekkürler hemen indireyim
indirip yükledim ve pc kapanıp açıldıktan sonra tıkladığımda internet explorer çalışmayı durdurdu mesajı veriyor.program ekle kaldırda windows özelliklerini aç veya kapat menüsünde de ie8 kutucuğu yok tekrar yüklemeyi denedim ve bilgisayarınızda ie nin daha yeni bi sürümü yüklü olduğu için kurulum devam edemiyor dedi.nasıl kaldırıcam bu ie9 betayı veya neden her tıklamamda internet explarer çalışmayı durdudu mesajı alıyorum?bu sorunu buraya yazmamın sebebi kurulum yapanların fikirlerini öğrenmek. teşekkürler
(windows 7 ultimate 32 bit işletim sistemi core 2 duo t5200 işlemci charome ekran kartı ve chrome trayıcı ve oparada yüklü)
Çok hızlı ama sayfalar IE8 olduğu için uyumlulukta çalıştırıyon.IE8 in 2 kat hızlısı yani birde indirme yöneticisi falan şık görünüm
Sabahtan beri değişik konfigirasyonlardaki 1 i 64 bit olmak üzere birden çok PC ye IE 9 u kurdum tarayıcının beta olmasına karşın kayda değer "bug" a rastlamadım.Sistemden kaldırma konusuna gelince IE 9 selefi IE 8 yerine güncelleniyor.Bu nedenle doğaldır sistemle tümleşik görülür ve program ekle kaldırdan kaldırma şansınız olamaz.Sistemi update etmeden (burada tarayıcıyı yeniden update edilmesi bu anlamdadır) geri yükleme noktası almanız bu durumlarda önemli; ama windows kendiside birden çok adımlı geri yükleme noklataları koymuş İE 8 güncellemesi noktasına geri alıp (step 1) deneyebilirsiniz ; Ayrıca sistem DVD si ile onar seçeneği ile sistemi yeniden boot etmek yasal windows 7 kullanıları için en son radikal çözüm olabilir bence ; diğerleri ise eski günleri anımsayacaklar :)
Not:Bu mesajda IE 9 la tarayıcısı yüklü bir sistemle CHIP online sitesine girilip yazılmıştır...