Internet Explorer 9'u bir de böyle görün!

CHIP Online
19-11-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

IE9 için hazırlanan bu video, bir şirket ne kadar yaratıcı olabilir sorusunun cevabı olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/inte ... le-gorun_23567.html

Microsoft'un internet tarayıcısı, gerçek aşkı bulmanız veya yaşadığınız kalp kırıklığını atlatmanız için elinden geleni yapıyor, tabii eğer Finli iseniz.

Internet Explorer 9 ve Windows Live 2011 için, Microsoft Finlandiya tarafından hazırlanan tanıtım videosu, teknolojiyi ve aşkı bir araya getiriyor. Yazılım devi piyasadaki yerinden o kadar emin ki tanıtım ve reklam konusunda kalıpları kırmaktan ve riske girmekten çekinmiyor.

Microsoft'un tek tanıtım stratejisi uçuk fikirlerle sınırlı değil; şirket, rakiplerin kusurlarıyla dalga geçmekten de geri durmuyor. Bir başka Microsoft videosunda, Mac OS X'te Blu-ray desteğinin olmaması alay konusu ediliyordu. Bu videonun herhangi bir tanıtım kampanyasında kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor ama kullanılması halinde karşı taraftan gelecek karşılığın şiddetini tahmin etmek güç değil.

Halka açık beta sürümü Eylül ortasında piyasaya sürülen Internet Explorer 9'un yeni ve güncellenmiş özellikleri düzenli olarak tanıtılıyor. Tarayıcının son halinin piyasaya sürülme tarihi ise merakla bekleniyor.

Tüm konu: Internet Explorer 9'u bir de böyle görün!

İzleyin: IE9'u bir de böyle görün!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Internet Explorer 9'dan neler bekliyorsunuz?