Arkadaşlar uzun süredir uğraşıyorum ama olumlu bir sonuç alamadım. İnternet Explorer'de sol üstte link bölümünde ki geçmişi silemiyorum. Aşağı doğru olan bir ok işareti var ona tıklıyorum geçmiş yazıyor oradaki geçmişi silemedim. Yanında olan çarpı işaretine bastım olmuyor. Onun dışında internet özelliklerine girdim geçmişi sil dedim yine olmadı. Sorun nedir ? Acil olarak çözüm bulmam lazım. Şimdiden teşekkürler....
Internet Explorer Geçmiş Silinmiyor.
Ccleaner ile sistemi temizle muhtemelen silinecektir.
Ccleaner (Free): http://download.piriform.com/ccsetup413.exe
Söylemiş olduğunuz programı indirdim fakat hala aynı sorun var. Aslında şöyle bir durum var. Arama kutusuna İnternet Explorer yazıyorum herhangibi birşey çıkmıyor. Denetim masasında yok. Logosu hiçbir yerde yok. Sadece Program Files'ta dosyası var silinmiyor. Bende bu hafta fark ettim. Bir linke tıkladım link Explorer'den açıldı. Geçmiş hiç silinmiyor. Her yolu denedim. Explorer'i tekrar indirdim fakat nafile. Acaba explorer'i tamamiyle silmem mümkün mü ? BU SORUNU ÇOK ACİL ÇÖZMEM lazım.
GÜNCEL yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
selam Arda aynı sorunu dün itibari ile bende yasadım. soruna bir çözüm bulabildin mi bende ne yaptıysam çözemedim.ne cclenar ne de baska bi sey düzeltmedi.