hotmail sayfasını açmıyor...mynet sitesinde ise üye adı ve şifre kısmı gözükmüyor fakat başka tarayıcılarda hiç bir problem yok.explorer i kaldırıp tekrar kurdum fakat sorun aynı..
İnternet Explorer Hata..
microsoft güncelleştirmesinii yapmadı çünkü daha yeni bi sürüm varmış zaten.
.adobeyi yükledim fakat düzelmedi..
tek explorer i kullanmıyordum.. ama formattan kısa süre sonra explorer böyle bi hata vermeye başladı. güncelledim kaldırdım tekrar yükledim ama olmadı..
Bir ara bendede böyle olmustu mynet felan giremiyordum Adobe Flash Player İle Shockwave Playeri Yükledim İnternet İyileşti.. Eğer Bunlar Yüklüyse Kardeşim İnternet Exploreri Varsayılan Ayarlara Döndür.. Belki Geçer.. En Kötü İhtimalde Güncellersin.
ozaman bır ara foramt at usenmezsen derım bende butıp hatalar oldumu ayar oluyordum ugras ugras sonuc hep gazoz oluyordu en sonunda dedımkı kendıme ugrastıgım sureler hep2 gunu gecıyordu ama netıce hep aynı soyle bır karar aldım 10 dakka ugrastıgım zaman duzelmezse bırsey artık zaman kaybetmıyorum format daha kısa suruyor hersey mukemmel oluyor sımdı bazıları bana dıyecekkı herseyde foramt atan cozumcu degıl demesınler cunku buyuk hataların sonu formattır gıdıpte fourmlarda zaman harcıcagıma uzun zaman vede hep genelde sacma cvp yazanlar var adam testını yapmadan baska yerden alıntı bır cvp alıp bunu yap duzelır dıyor adamın basına hıc boyle bır arıza gelmemıskı konusuoyr ıste
neyse dostum yada soyle yap xp ıse sıtemın xp cd tak sıstemı onarmayı dene dos kodlarıyla
calıstır>cmd acılan sıyah ekrana sfc/scannow yaz cdyı tak
bırde calıstır>cmd> CHKDSK yaz dene derım