İnternet Explorer Kilitleniyor.

dolphin33
15-09-2009, 14:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Mrb Arkadaşlar.
İnternet Explorer kullnarak facebooka giriş yapıyorum ve orda FARMVİLLE die flash tabanlı oyun var . önceden onu burda oynayabiliyordum. Fakat bi kaç gündür virüsten midir nedir bilmiyorum ama FarmVİLLE yükleniyor ve tamaçılacağı zaman İnternet Explorer Kilitleniyor ne görev yöneticisi çalışıyor ne başka bişey işlem yapamıyorum, bu yüzden her defasında reset atmak zorunda kalıyorum.Flashı kaldırdım kurdum virüsleri temizledim ama işe yaramadı.
ama Google Chrome yi yükledim ve onda açtım facebooku orda rahat rahat oynuyor.Flash ta bi sorun olsa burda oynayabilirmi sizce.

Sorunu Çözemedim ve format atmadan bu sorunu çözmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.??

Ayrıca MSCONFIG i çalıştırdığımda WIN.INI sekmesi altında [Puzzle] die bişey var ve artıya tıkladğıımda
;msconfig PuzzleInit=-4,-4,1024,692,4,112,0,0,0,60,c:\windows\greens~1.bmp   bu şekilde bişey yazıyor ?!?!?!?!

Son Düzenleme: dolphin33 ~ 15 Eylül 2009 14:49
ayzt
15-09-2009, 15:07   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

aynı sorunu dün akşamdan beri bende yaşıyorum... farmville yüklemek istemezsem bir sorun yok... yüklemeye başladıktan sonra , yüklemenin bitimine yakın ekran , programlar herşey donuyor. ctrl.alt.del çalışmıyor.. resetlemek gerekiyor. formata gerek kalmadan nasıl çözülür bu sorun?

burak_pc
15-09-2009, 16:12   |  #3  
Yeni Üye
49 mesaj

ınternet explorerı kaldırıp yeniden kurun veya mozilla firefoxa geçis yapın ben firefoxda oynuyorum hiç bir şey olmuyor...

S.W.A.T
15-09-2009, 17:15   |  #4  
S.W.A.T avatarı
Yıllanmış Üye
1,872 mesaj

İntenet Explorer donması normal Mozilla Firefoxa geçin farkı kendinizde görüceksiniz

dolphin33
15-09-2009, 18:05   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

Türkiye Geneli Bişeymi bu... ??   Mersindeyim ben, Aksarayda Kocaelinde Balıkesirde kuzenlerim var onlarda aynı şeyi yaşıyolar ki dünden beri bi sorun daha MSN de ileti gönderilmiyo kimin çevrim içi kimin çevrimdışıoluğunu görbiliyosun fakat ileti gönderemiyosun. ?!?! NE iş anlamadım bu iki sorun söylediğim yerlerde aynı şekilde hala devam ediyo.. Yani kendi pc mizden kaynaklananm bişey yok.. Arkadaşında dediği gibi ya firefox yada google chrome.. 
bunlarda hiç bi sorun yok...gayet normal oynayabiliyosun.fakat chrome da flashı sonradan kendi sayfasından yüklemen gerekiyo.( oyunu çalıştıramayanlar için söylüyorum )
( get.adobe.com/flashplayer buradanb yükleyebilirler.. )

dolphin33
15-09-2009, 18:07   |  #6  
OP Taze Üye
6 mesaj

bilgisayarınıza format felan attırmayın yani bi işe yaramıyo nası olsa.. ben denedim çünkü geceden beri. exploreri kaldırıp kurmakta bi şe yaramıyo.. neden böle bi sorun var bilmiyorum sorun geçecekmi geçmiycek mi onuda bilmiyorum fakat şimdilik firefox veya google chrome en güzeli.. ;)

DarkHellKnightX
16-09-2009, 13:50   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

bende o oyunu oynuyorum firefox kullanıyorum bir sorun yok yükleme bazen donuyo ama sayfayı yenileyince yüklüyo Gülüş

FCWARE
17-09-2009, 00:37   |  #8  
Yıllanmış Üye
205 mesaj
Alıntı: S.W.A.T  
İntenet Explorer donması normal Mozilla Firefoxa geçin farkı kendinizde görü

bncede mozilla