Windows Vista Ultimate kullanıyorum.
İnternette google a bir şey yazdıktan sonra siteye girmek istediğimde sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. Bazen üstüste iki defa tıkladığımda ise çok geç giriyor ya da yine sayfa görüntülenemiyor diyor. İnterneti istediğim gibi kullanmama izin vermiyor. Sorun neden kaynaklanıyor anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
(NOT: Eski sistem XP yi tekrar yükledim ilk kullanımda net arızlıydı biraz bekleyince düzeldi. Şimdi normal ama ben vista kullanmak istiyorum tekrar vista yüklesem sorun olur mu?
Aynı bilgisayarda ben iki aydır vista kullandım ama hiç sorun çıkarmamıştı.)
İnternet Explorer Sorunu
aynı sorunun bir bennzeri bendede mevcut bendede explorere tıkladığımda giriş sayfası olan google açılmıyor temp dosyalarını boşaltınca acılıyor fakat bir süre sonra tıkladığımda gine girmiyor adress çubuguna google yazıp giriyorum
önerilerim;
tempony internet files dosyalarını temizle
internet exploreri sağ tıkla eklentiler olmadan çalıştır de öyle kullan
http://system-cleaner.comodo.com/download.html
http://www.ccleaner.com/download/downloading
http://www.tune-up.com/download/?EMail=&x=53&y=10
bu programlarla bilgisayarınızı temizleyin , artık ne varsa siliniz..
güvenlik yazılımınız nedir ?
en son çare olarak da ieyi sıfırlamayı düşünebilirsiniz
işe yaramıyor... çözüm yolunu bulamdm. yeniden kurdum sistemi.
başka browserla dener misin bakalım aynı sorunu verecek mi verirse netten kaynaklanıyor demektir yok vermezse ie de sorun vardır hallederiz.
mozilla firefox kurdum ama yine aynı adres çubuğundaki adrese iki defa tıklayınca adrese girmeye çalışıyor iki dakka geçince sayfa yarım yamalak açılıyor ya da sayfa görüntülenemiyor diyor
herhangi bir linke de tıklayınca açacak gibi bekliyor iikinci kez tıklandığında ise sayfaya girmeye çalışıyor
bu yüzden bilg kullanmak istemiyorum
Modemde bir sorun olabilir ya da kablolarda zamanla banada oluyordu sebebi kıytırık ethernet kablolarıydı ne net yok gösteriyor nede sayfa açıyordu kabloları kontrol edin.
bilg yerini değiştirdim dışardan gelen hattın üzerine (kablo) basıyoruz ondan olabilir mi?
ama öyle olsa bu sefer de telefon kullanılamaz diye düşünüyorum.
Modemde de sıkıntı yok ki bazen internet çok hızlı.
Olabilir başka nedeni olacağını sanmıyorum bazen servis sağlayıcısı ön ttnet çalışmalarından ya da santraldeki sorunlardan dolayıda olabilir biraz bekleyin derim ve bir siteden dosya indirin ve hızınıza bakın rapidden felan değil ama mesela ftp adresinden bakalım srvis sağlayıcısında ya da santralde bir sorun var mı?
İnternet download da sorun yok.
Download linkine tıklaynca indirme başlamıyor. Tıkladığımda download ı başlatmaya çalışıyor ama olmuyor.
Bir kaç kez download linkine tıkladığımda ise ancak indirmeye başlıyor.
Kusura bakma beklediğim hatalar değil elimden başka bir şey gelmiyor
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Blgisayar bir hafta aradan sonra normale döndü.
dns ayarlarına kendim numara vermiştim ama onunla alakası yoktur çünkü uzun bir süredir o şekilde kullanıyordum.
telekomu aradım hattı kontrol ettiler ama sorun çıkmadı bilgisayar da kendiğinden normale döndü ancak bir hafta doğru düzgün kullanamadım.