internet explorer sp1

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
csyasar
12-03-2004, 21:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

arkadaşlar bir makinem var. ie 6 sp1 yüklemem gerekiyor. cafeye bilgisayarımı götürüp çekemiyorum. elimdeki chip cdlerine de baktım hep internet güncellemeli. ama ben eskiden olduğu gibi direkt offline olarak makinemden kurmayı istiyorum.

bir arkadaşım sen ie 6.0 sp1 i netten indirmeden kuramazsın. ie 6.01'i indir ve diske kaydetme seçeneğini seç. programı kurmuyor. kur dosyalarını diske kaydediyor dedi.

şimdi bana ie 6 sp1 veya ie 6.01 i bulabileceğim linki veya programramı mail adresime gönderecek bir arkadaş var mı?

Bu arada geçen hafta ankaradaydım. maltepe pazarında 5 milyona aldığım chip dergisini ve diğer dergileri 1.5 milyona satıyorlardı. gerçekten çok içerledim. lütfen bu duruma bir dur deyin.

kopya yazılıma(herşeye) hayırrrrrr!!....

hasanyasin
12-03-2004, 21:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Buyrun size link:

Download tuşu altındaki kutucuktan, işletim sisteminizin dilini seçmeyi unutmayın...

alpern
20-04-2004, 14:07   |  #3  
Yeni Üye
42 mesaj

sayın csyasar maltepe pazarında ne almaya veya ne bakmaya gitmiştiniz cidden merak ettimKahkaha