IE adres kısmında hiç girmediğim adresler çıkmaya başlamıştı araçlar-IE seçeneklerimdeki giriş sayfasıda aktif değildi değiştiremiyordum.Bugunde açtığım zaman 'eklentilerde sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor'uyarısı veriyor.napabilirim.acilyardım lütfen!!!
Internet Explorer???
aynı sorunu bende yaşamıştım,bilgisayarına virüs girmiş arkadaşım.Ad-Aware programıyla ve kaliteli bir virüs tarayıcısı ile tarattırmanı öneririm.eğer bulunamazsa bilki format atacaksın ki ben bulamamıştım ve format atmıştım yada farklı bir tarayıcı kullanacaksın İnternet Explorer i kullanmayacaksın.
hadi yine şanslısın,senin için ufak bir arama yatım sitede ve bu emek Haydar32 ye aittir/alıntımdır.
Internet başlangıç sayfasını değiştiremiyorsanız (yani ayarlarda silikse ve aktif halde görünmüyorsa )
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\
Internet Explorer\Control Panel anahtarını açın. Sağ tarafta bulunan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerin-
deki parantez içindeki (1) değerini (0) olarak değiştirin
BAŞLAT-ÇALIŞTIR'a regedit yazacaksın-çıkan penceredeki sol kısımda bu yazılanları bulup elle düzelteceksin.
ya çok ama çok teşekkür ederim.Haydar32'ye de tabiki.
antivirüse taratsanda bişeyler vardır kendini güvende hissetme bence antivirüslerin ve antispyware ların tanıdığı 1 elin 1 parmağıdır belki de 2 elin bir parmağı, bu kadar kötü durumlara düşmeden önce önlemini alman gerekti ben senin yerinde olsam düşünmeden format atarım
format atacam ama önemli ödevler dosyalar var.onları teslim ettikten sonra planlıyorum açıkçası:)
KARDEŞ FORMAT ATMA ÖNCE ANTİVİR PROGRAMI İLE SİSTEMİ BİR TARAT ONDAN SONRA GEREKSİZ DOSYALARI SİL EN KOLAYI EĞER İE'DE ANASAYFAN KİTLENMİŞSE BAŞLAT-->ÇALIŞTIR-->REGEDIT 'A GİR
DAHA SONRA REG EDİTTEN START PAGE Yİ ARAT ORADAN SİTEDE ANAHTARINI DEĞİŞTİR BUKADAR DOSTUM