internet explorer

süpürgesiz cadı
15-09-2007, 13:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

arkadaslar bn pc ye yeni format attım her sey iyi hos ama ailemden biri güncellestirmeleri yüklemiş galiba ve internet explorer 7 yüklenmiş. Fakat ben internet explorer a giremiyorum kullanıcı adı ve parola soruyor " roxy-caching web szerver konumundaki .......  sunucusu için bir kullanıcı adı ve parola gereklidir."  diyor bunu düzeltemiorum internet seceneklerinden de denedim olmadı acaba eski sürümünü mü geri yüklemem gerekir düzelmesi için bilmiyorum onu da nasıl yapacağım bilmiyorum biriniz yardımcı olurmusunuz. mozillaya giriyor ama internet explorera girmiyor bi iki defa denedim oldu ama tekrar bozuldu msn e bile giremiyorum

XxXDaRKoXxX
15-09-2007, 14:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

hımm

program ekle kaldırdan windows bileşenleri ekle/kaldır  a  gir buradan internet explorer i seç kaldır sonra bilgisayarını yenden başlat ve yeniden buradan işaretleyerek kur olur

Ya da program files a bak burada internet explorer 7 eklentisi var mı bak varsa kaldır

süpürgesiz cadı
16-09-2007, 00:12   |  #3  
OP Taze Üye
15 mesaj

yaptım kaldırdımö düzeldi fakat akşama doğru msn e ve internet explorera girememeye basladım ancak mozilla dan giriyor deli olacağım yakındır :(((Ağlıyor

koray661
16-09-2007, 13:47   |  #4  
Yeni Üye
26 mesaj

xp cd sini takın
başlat çalıştıra girip
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

bunu yazın tekrar üstüne kurar düzelebilir

XxXDaRKoXxX
16-09-2007, 20:22   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
süpürgesiz cadı
yaptım kaldırdımö düzeldi fakat akşama doğru msn e ve internet explorera girememeye basladım ancak mozilla dan giriyor deli olacağım yakındır :(((Ağlıyor
ie7 nin tüm dosyalarını kaldırdığından emin ol c:program files tan ie 7 ye bak klasör varsa sil ondan sonra önceki işlemleri tekrar yap bu arada msn yi de repair yap